Рецепт дня. Готуємо смажені баклажани "під м'ясом"

Рецепт дня. Готуємо смажені баклажани "під м'ясом"
ukr.media
  • У вихідний маємо трішки більше часу для кулінарії. Тож, сьогодні можна експериментувати зі сніданком.
  • Пропонуємо вам приготувати смачну страву, яка подарує хороші емоції на весь день.

Потрібно:

  • баклажани - 2
  • фарш курячий — 500 г
  • яйця - 3
  • цибуля ріпчаста
  • часник
  • олія 
  • сіль
  • перець
  • борошно
  • спеції

Баклажани нарізаємо кільцями. Фарш, солимо, перчимо та додаємо нарізані цибулю і часник. На кожен баклажан накладаємо фарш. Притискаємо долонею і формуємо коржик.

Обвалюємо в борошні, а потім у збитому яйці. Обсмажуємо, спочатку фаршем вниз, а після догори. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up