Потрібно:
Кабачок і моркву слід натерти на середній тертці. Посолити кабачок та залишити хвилин на 10. Після цього, овочі добре відтискаємо від зайвої рідини.
Додаємо ложку олії, борошно та перемішуємо. Викладаємо тісто у змащену олією форму. Робимо бортики та дно. Випікаємо при 200° С близько 15 хвилин.
Тим часом робимо начинку. Змішуємо сир, натертий твердий сир і зелень. Змішуємо яйця, молоко, сіль і перець. Помідор нарізаємо на скибочки.
На основу викладаємо сирну начинку, далі помідори та заливаємо яєчною заливкою. Випікаємо при 170-180° С близько 30 хвилин.
Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.