До збірної України з футзалу викликали двох хмельничан

До збірної України з футзалу викликали двох хмельничан
За матеріалами офіційного сайту ФК "Спортлідер+".
Лідери срібного призера Екстра-ліги минулого сезону зіграють у товариських матчах проти Словенії.

Для Дмитра Калукова та Олексія Фетька із хмельницького "Спортлідера+" це уже не перші виклики до головної футзальної команди країни. Раніше вони уже грали як в офіційних, так і товариських матчах.

В рамках підготовки до Євро-2016 українці 19 та 20 жовтня зіграють проти словенців у Броварах. Загалом до розширеного списку увійшло 25 гравців із українського та російського чемпіонатів.

Воротарі: Євген ІВАНЯК, Дмитро ЛИТВИНЕНКО, Юрій САВЕНКО (усі – Локомотив), Кирило Ципун (Продексім)

Відео дня

Польові гравці: Володимир РАЗУВАНОВ (Спартак, Росія), Олександр СОРОКІН, Дмитро СОРОКІН, Петро ШОТУРМА, Євген ВАЛЄНКО, Віталій КИСЕЛЬОВ, Денис ОВСЯННІКОВ, Дмитро БОНДАР, Євген РОГАЧОВ, Сергій ЖУРБА (усі – Локомотив), Михайло ГРИЦИНА, Микола ГРИЦИНА, Сергій КОВАЛЬ, Тарас КУЗЬ (усі – Енергія), Олексій ФЕТЬКО, Дмитро КАЛУКОВ (обидва – Спортлідер+), Ігор КОРСУН, Михайло ЗВАРИЧ, Юліан ГОРБАТИЙ, Андрій ЦІЛИК (усі – Ураган), Віталій ДЗЮБА (ЛТК-ІнБев-НПУ).

Вже сьогодні троє із цього списку зіграють в Хмельницькому. В рамках третього туру Екстра-ліги "Спортлідер+" прийматиме "ЛТК-ІнБев-НПУ". Стартовий свисток у спорткомплексі УМВС пролунає о 15:00. Для "лідерів" цей матч стане другим домашнім після прикрої поразки від "Енергії".

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up