Футбольна Прем’єр-ліга Хмельниччини повертається

Футбольна Прем’єр-ліга Хмельниччини повертається
Майже після місячної перерви відновлюється першість області серед команд еліти.

Після 8 туру, який відбувся ще 5 вересня, зіграють чотири поєдинки 12 туру. Вимушена пауза була пов’язана із участю збірної Хмельниччини у дебютному розіграші Кубку регіонів ФФУ. Нагадаємо, що у «подільському дербі» кращими виявилися вінничани.

3 жовтня відбудуться чотири поєдинки. Два з них – у Хмельницькому. Саме в обласному центрі вболівальники зможуть поспостерігати за центральним матчем туру, де місцеве «Поділля» прийматиме діючого чемпіона та володаря кубку.

Енергетик (Нетішин)

Відео дня

МФК Славута

Случ (Старокостянинів)

Перлина Поділля (Білогір’я)

Поділля (Хмельницький) 

Збруч (Волочиськ)

СК «Поділля»-ДЮСШ-1 (Хмельницький)     

ФК Дунаївці

А вже в неділю, 4 жовтня, пройдуть заключні ігри чемпіонату області під егідою «Колоса». 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького Від читача 13:55 Ефективність вітамінів у лікуванні опущених ясен 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled 17:33 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up