Хмельницький «Новатор» продовжує дивувати перемогами

Хмельницький «Новатор» продовжує дивувати перемогами
Волейболісти здобули ще одну сенсаційну перемогу над командою суперліги та вийшли до наступного етапу кубку України.

У Хмельницькому завершилися матчі серед команд групи А-2 кубку України з волейболу серед чоловіків. До квартету разом з хмельничанами потрапили дві команди із суперліги та резервісти харківської «Юракадемії». Перед початком змагань, напевно, мало хто вірив у те, що «Новатору» вдасться вийти із складної групи. Та команді вдалося неймовірне. Вона перемогла у всіх трьох поєдинках та потрапила до наступного етапу з першого місця, яке дає змогу далі отримати в суперники не найсильніші команди країни.

В останньому матчі групового етапу в Хмельницькому «Новатор» грав проти головного фаворита в лиці сумського «Хімпром-СумДу». Це був поєдинок за перше місце. Хмельничани пообіцяли вболівальникам зробити все, аби перемогти. І це їм вдалося. Та ще й як. Після програних перших двох партій «Новатор» зумів перехопити ініціативу та здобути вольову перемогу.

- Радий, що вдалося переграти такого сильного суперника. Навіть після того, як рахунок по партіях став 0:2, ми вірили, що зможемо перемогти. Та й гріх було б не продовжити боротися перед власними вболівальниками. Їх підтримка сьогодні нам дуже допомогла, - поділився із «ВСІМ» гравець «Новатора» Максим Турик.

Відео дня

Вже у понеділок стане відомо, з ким змагатиметься «Новатор» за продовження боротьби за трофей. Вісім кращих команд будуть розділені на дві групи. Слідкуйте за оновленнями разом із «ВСІМ».

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up