Хмельничанка на Олімпіаді зупинилася за крок до медалі

Хмельничанка на Олімпіаді зупинилася за крок до медалі
Інна Грищун.

Інна Грищун посіла високе четверте місце. Для здобуття нагороди на олімпійських іграх хмельницькій веслувальниці не вистачило секунди. Близьким до п’єдесталу був Павло Алтухов.

Першим серед хмельничан змагався Павло Алтухов. У каное-одиночці на 1000 метрів він стартував не у повну силу. Зберігав сили на фінішний ривок. Така тактика не раз приносила результат для нашого спортсмена. Та у фіналі в Ріо йому не вдалося потрапити до трійки кращих й здобути медаль.

У підсумку з часом 4 хвилини 5 секунд він посів високе п’яте місце. Свою роль у виступі Павла Алтухова відіграли погодні умови. Він йшов по крайній, восьмій, доріжці і більше інших відчував вплив вітру. Перемогу прогнозовано здобув німець. Відзначимо також третє місце представника Молдови. Раніше він виступав за українську збірну. На фініші він випередив спортсмена з Росії.

Хмельничанка Інна Грищун в парі з Анастасією Тодоровою виступала в байдарці-двійці на 500 метрів. Українки після старту йшли поза першою п’ятіркою серед восьми учасників фіналу. На фініші дівчата прискорилися і випередили декількох суперників. Але омріяної нагороди так і не отримали. З часом 1 хвилина 35 секунд вони стали четверті. Перемогли тут угорки, які дещо несподівано випередили дует з Німеччини.

Відео дня

Наступними серед наших стартують легкоатлетки Вікторія Ткачук і Марина Бех. Готується до дебюту борчиня Аліна Махиня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up