Суперник волочиського “Агробізнеса” хоче в Прем’єр-лігу

Суперник волочиського “Агробізнеса” хоче в Прем’єр-лігу
Фото із сайту ФК "Балкани".
  • Наступний суперник команди з Хмельниччини бажає потрапити до найсильнішої ліги України.
  • Проти “Балкан” з Одещини “Агробізнес” зіграє в суботу, 8 вересня.

“Агробізнес” із Волочиська ніяк не може здобути свою першу перемогу у дебютному для себе сезоні в першій футбольній лізі. Команда із 2 очками йде передостанньою в турнірній таблиці. Покращити свої показники представнику Хмельниччини буде досить важко. Наступний суперник - амбітний клуб “Балкани” із селища Зоря Одеської області.

Амбітність одеситів підтверджує їхнє бажання вийти до Прем’єр-ліги. Згідно з інформацією Sport Arena, клуб проходить процес на отримання атестату для участі в УПЛ. Це ж роблять “Волинь”, “Рух”. “Миколаїв”, “Інгулець” і “Дніпро-1”.

Після 7 турів “Балкани” мають в активі 10 очок і йдуть 8-ому місці. Команда по 3 рази перемагала і програвала. Ще раз команда зіграла внічию. Вдома команда провела 3 матчі (2 перемоги і 1 нічия, різниця м’ячів - 5:1). Для “Агробізнесу” це буде уже 5-ий матч на виїзді. До цього команда по 2 рази програла і зіграла внічию. Різниця м’ячів - 1:4.

Відео дня

Обслуговувати матч буде бригада на чолі із Вадимом Запрутняком із Ужгорода. Допомагатимуть йому асистенти Андрій Лібстер з Луганська і Павло Котубей із Закарпаття. Четвертий арбітр - одесит Ігор Горбань. Спостерігач арбітражу - Сергій Возняк з Миколаєва. Гра відбудеться в суботу, 8 серпня. Початок - 17:00. В цей же день і час розпочнеться домашній матч хмельницького “Поділля”

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:24 У Хмельницькому 30-річний чоловік побив двох школярів 18:27 Військових запрошують на «бакототерапію»: що це за проєкт photo_camera 17:34 У Хмельницькому можна обмінятися кімнатними рослинами. Як це працює? 16:25 Експосадовицю обласної служби у справах дітей судили за вимагання хабаря Від читача 16:19 Хмельницький драмтеатр у лонглісті Всеукраїнського Фестивалю-Премії «ГРА» 15:44 Поліграф для хмельницьких чиновників. Скільки посадовців пройшли перевірку? 15:08 Скорочення вишів на Хмельниччині. Скільки є зараз та яких може не стати 14:48 Був зниклим безвісти з минулого літа. «На щиті» повертається військовий Андрій Ковалевський 14:06 Зростає захворюваність на кашлюк: що потрібно знати хмельничанам 13:49 Народні депутати з Хмельниччини мають 168 помічників. У Гереги найбільше 13:07 Смертельна ДТП у Хмельницькому районі: 36-річний водій в'їхав у дерево і загинув 12:47 Пішла на дачу і не повернулась. У Хмельницькому шукають 70-річну жінку photo_camera 11:53 У Нетішині розмістять модульне містечко для працівників Запорізької АЕС photo_camera 11:12 У Лезневому зупинили водія під наркотиками photo_camera 10:04 5 років тюрми дали хмельничанину, який обкрадав підвали й підсобки багатоповерхівок 09:25 24 квітня на трьох вулицях і провулку в Хмельницькому не буде води 21:18 На Хмельниччині попрощались з трьома захисниками. Хто вони 20:31 Пожежа у Хмельницькому районі: на місці знайшли тіло чоловіка
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up