Про що говорив міністр Максим Степанов під час візиту на Хмельниччину (ВІДЕО)

Про що говорив міністр Максим Степанов під час візиту на Хмельниччину (ВІДЕО)
  • Максим Степанов очолює міністерство охорони здоров’я.

  • У Старокостянтинові він відвідав районну лікарню.

Міністр охорони здоров’я України з робочим візитом відвідав Хмельниччину. Сьогодні, 2 жовтня, побував він у двох містах — Хмельницькому та Старокостянтинові. У першому пункті призначення Максим Степанов завітав до обласної лікарні. Журналістів туди не акредитували, тому про цей візит відомо лише зі слів самого Степанова.

Він розповів, що відвідав кілька установ, що розташовані на території лікарні. Зокрема, йдеться про перинатальний та патологоанатомічний центри. Також міністр оглянув будівництво нового корпусу лікарні. Крім того, Максим Степанов спілкувався там з медиками.

Після Хмельницького Максим Степанов поїхав до Старокостянтинова. Там він побував на території центральної районної лікарні. До медзакладу він приїхав без охорони та у супроводі голови Хмельницької ОДА Дмитра Габінета. Їх зустріла директор лікарні Людмила Гнатюк разом з іншими працівниками установи. До слова, в цьому закладі лікують пацієнтів з COVID-19. На момент візиту міністра їх тут було 64.

Відео дня

На зустрічі також був міський голова Старокостянтинова Микола Мельничук. Міністру розповідали про лікування хворих на COVID-19, стан забезпечення лікарні, проблеми, які є у сфері охорони здоров’я Старокостянтинова. Після цього всі разом пройшлися кількома корпусами лікарні та установами, які розташовані на території, зокрема відвідали амбулаторію.

Пізніше Максим Степанов вийшов до журналістів. Його запитали, серед іншого, про ситуацію в одному з районних центрів Хмельниччини — Красилові. Місцеві лікарі звернулися до одного з телеканалів області. Розповіли про те, що їхнє керівництво каже медикам не ставити діагноз «COVID-19», навіть якщо він підтверджений. Все для того, аби не госпіталізувати пацієнтів. Максим Степанов прокоментував це повідомлення:

— Лікар, якщо в нього є основа для того, щоб поставити діагноз «коронавірусна хвороба», повинен це робити і вони це роблять. Мені здається, що це чутки. В цьому немає жодного навіть теоретичного сенсу, — сказав міністр.

Також Максима Степанова запитали, скільки апаратів штучної вентиляції легень придбали за кошти з Фонду боротьби з COVID-19. Міністр розповів, що державне підприємство «Медичні закупівлі України» вже уклало договір на постачання 200 апаратів ШВЛ коштом «антикоронавірусного» фонду. До цього апарати за гроші з цього фонду не купували. Максим Степанов також зазначив, що Україні зараз немає дефіциту апаратів ШВЛ.

Міністр охорони здоров'я Степанов відвідав Хмельницький і Старокостянтинів

Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Ольга Давиденко

    Все ""посещения "министра составляется в Киеве,совместно с его службой безопасности,где остановится и тд!Мэр города не может поменять,предложить посещений других отделений и больниц!А вы думаете,что в инфекцию пойдет,где полно больных с Ковид19? Обидно за медиков инфек больнице,их просто проигнорировал министр!Журналистам не дал аккредитацию на присутствие и интервью!Ковид19 не "слазит "с ТВ,газет и журналов и тд!А министру здравоохранения,до ***!Симчишин "слугам "не подходит,он не в партии "слуга народа "!Думайте!,когда пойдёте голосовать!
  • Елла Гройсман

    А чому міський очільник, знаючи,що їде міністр не запропонував відвідати неацбільш жахливі лікарні? Чому не показав  реальну картину та не просив допомоги? Боявся виглядати поганим керівником? Ніяк не позбудемося радянських методів? Люди,скільки можна? Ви хвалите мера за те, що він і так повинен робити. А чи дійсно покращилось ваше життя в місті? Коли ви йдете в лікарню,  стоїте на зупинках, в надії вчасно доїхати, дивитесь на сміття навколо?  За вас подбали?  Просто картинка, на яку народ і досі ведеться.
  • Наталія Школьник

    А чому Міністр не відвідав Хмельницьку інфекційну лікарню,не поспілкувався з медперсоналом,в яких складних умовах вони працюють?!Чи Міністр не в курсі,що медики інфекційної лікарні досі не отримали обіцяних 300%!!!
  • Лилит Карапетян

    Это просто позорище! Этот Степанов ещё в налоговой и Одессе себя проявил, как импотент, чего от него ещё ждать. В инфекционку ему было стыдно и страшно ехать. А наши горе-руководители местные как идиоты выглядят. Их про Красилов спрашивают, а они врали, врут и врать продолжат...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up