ВСІМ Бізнес-ліга: “X-City” – небагата історія, великі амбіції

ВСІМ Бізнес-ліга: “X-City” – небагата історія, великі амбіції

Амбітна та молода команда відновлює свої виступи в престижному турнірі від «ВСІМ». Оновлений колектив спробує поборотися за найвищі місця.

Кожного року «Медіа-Холдінг «ВСІМ» проводить міні-футбольний турнір серед аматорських команд. «ВСІМ Бізнес-ліга» - проект, який об’єднує працівників підприємств заради перемоги. Кожен зможе продемонструвати свої вміння на майданчику, відчути незабутню атмосферу та підтримати своїх. «ВСІМ Бізнес-ліга» - це круто! 

Новий сезон «ВСІМ Бізнес-ліги» стартує 14 травня. На сайті vsim.ua ви зможете ознайомитися із усіма командами, які боротимуться за почесний трофей. Першими представляємо молоду команду "X-City".

Команда “X-City” перший свій матч зіграла ще у 2005 році. Тоді між інтернет-провайдерами міста Хмельницького провели міні-футбольний турнір. Старт для “X-City” видався більш ніж вдалим. Команда впевнено здолала своїх суперників та здобула заслужене перше місце.

Відео дня

Після цього колектив “X-City” не приймав участь в футбольних турнірах міста. Лише в 2012 році команда зіграла у «ВСІМ Бізнес-лізі». До групи із командою провайдера потрапили «Фокстрот», «Експрес-легіон» та «Хмельницькі делікатеси». Першим двом команда програла із розгромним рахунком. В останньому матчі гравці “X-City” цілком могли розраховувати на перемогу. Та не втримали перевагу в 2 м’ячі. Гра закінчилася результативною нічиєю 4:4. Вона стала першому не лише для суперників, а на турнірі взагалі.

Наступного року “X-City” знову вийшла на старт «ВСІМ Бізнес-ліги». Команда потрапила в досить складну групу із п’яти команд. Серед суперників був майбутній тріумфатор турніру. Брак досвіду завадив молодій команді поборотися за вихід. “X-City”, програвши усі матчі, посіла останню сходинку. Та в кожному матчі молоді гравці чинили гідний опір супернику і перемогти їх було досить непросто.

Оновлений склад “X-City” вже готується до нового старту. Команда інтернет-провайдера, сформована з працівників компанії, проводить регулярні тренування. В новому сезоні «ВСІМ Бізнес-ліги» команда обіцяє поборотися за позитивний результат. Хто стане суперником “X-City” у боротьбі за титул та про перебіг турніру читайте на vsim.ua.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 На Хмельниччині працюватиме 108 постійних пунктів незламності 20:01 На Хмельниччині зростає захворюваність на кишкові захворювання: що потрібно знати 19:17 Житель Хмельниччини з ножем напав на оператора столичної АЗС: його затримали 18:28 Заступник Симчишина особисто прийматиме громадян: де та коли Від читача 16:47 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 17:43 У громаді на Хмельниччині таксистів зобов’язали зареєструвати свою діяльність 17:04 "Мам, я скоро прийду": у Хмельницькому попрощалися із 41-річним захисником Юрієм Шамраєм photo_camera 16:41 Як сдати ексзамен ПДР і отримати водійське? Green Way допоможе! (новини компаній) 16:33 На Хмельниччині затримали жінку, яка вдарила чоловіка ножем в живіт 16:01 Рейтинг хмельницьких ВНЗ в Україні 15:33 На Хмельниччині викрили організатора, який переправляв чоловіків через кордон 14:55 Робота у Хмельницькому: є 348 вакансій (СПИСОК) 14:31 Розклад Великодніх богослужінь у храмах Хмельницького 13:46 Військового з Хмельниччини засудили до 5 років ув’язнення 13:14 Як хмельничанам поводитися у поминальні дні: відповідає військовий капелан 12:15 Викрадачу електросамоката дали 5 років увʼязнення 11:18 Скасували 24 закупівлі на 128,5 мільйона. Дізналися деталі 10:15 Куди вступити після 9 та 11 класу: огляд навчальних закладів Хмельницького 10:04 У Хмельницькому районі на місці пожежі знайшли тіло чоловіка photo_camera 09:17 Три перемоги і одна поразка: огляди матчів хмельницьких команд play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up