Флешмоб для «Океану Ельзи» у Хмельницькому: прапор України під пісню «З нею»

Флешмоб для «Океану Ельзи» у Хмельницькому: прапор України під пісню «З нею»
На концерті гурту «Океан Ельзи» у Хмельницькому під час першого приспіву композиції «З нею» глядачі першої та другої фан-зон піднімуть над головою і триматимуть жовті та блакитні картки, утворивши прапор України.

Для цього на концерт на стадіоні «Поділля» 25 травня глядачам першої фан-зони необхідно взяти з собою папір (картон, ватман) формату А4 жовтого кольору, а глядачам другої фан-зони – жовтого кольору.

 

Таким чином Хмельницький хоче здивувати Святослава Вакарчука та «океанів» своїм патріотизмом.

Відео дня
>

Початок концерту о 21:00. Глядачів пускатимуть з 20:00.

Квитки у фан-зони ще можна придбати у касі стадіону.

Під час концерту на стадіоні «Поділля» рок-гурт «Океан Ельзи» презентує новий альбом в рамках всеукраїнського туру.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:12 На Хмельниччині є 3,5 тисячі безробітних. Які для них є вакансії? 17:40 Хмельничан запитають про проблеми в громаді: коли та як пройде опитування photo_camera 17:09 Трьох дітей визволяли рятувальники із зачинених квартир на Хмельниччині 16:35 Побиття військового у храмі на Володимирській. Священнослужителю УПЦ винесли вирок play_circle_filled Від читача 13:40 Уряд врегулював питання оплати за оренду державного та комунального майна 16:11 Попереду вихідні: якою буде погода 11-12 травня на Хмельниччині 16:04 Шале за три місяці під ключ: про переваги капітального будинку AlpChalet (новини компаній) 15:42 Хмельниччина лідирує за посівними площами цукрових буряків 15:01 Під час прощання присвоїли звання полковника: загинув Олександр Ровенчук з Хмельниччини 14:28 50 фармацевтів не стояли на обліку. Хмельницьку підприємицю оштрафував ТЦК 13:51 На Хмельниччині військовий самовільно залишив частину: як його покарали 13:18 Зарплата до 33 тисяч: у Хмельницькому оновили перелік вакансій 12:35 У неділю запустять додаткові автобуси до кладовищ Хмельницького 11:39 У Хмельницькому горіла квартира. Від опіків померла дитина photo_camera 11:15 Скільки і як часто хмельничани донатять на армію: відеоопитування play_circle_filled 10:36 Вбивство у Хмельницькому районі: затримали чоловіка, який до смерті побив знайомого 10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району випустили з-під варти 09:13 Рідні просять присвоїти звання Героя захиснику з Хмельниччини Павлу Гедзюку 21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up