В одному з ресторанів Хмельницького знайшли підпільний зал з ігровими автоматами

В одному з ресторанів Хмельницького знайшли підпільний зал з ігровими автоматами
Фото зі сторінки Сергія Скоробагатого у Фейсбук
До правоохоронців звернувся місцевий житель, який і розповів, що на першому поверсі ресторану «Україна», що у центрі міста, знаходиться зал з ігровими автоматами.

У приміщенні знайшли 20 стаціонарних комп’ютерів. Виконуюча обов’язки керівника закладу повідомила міліціонерам, що у їх закладі хмельничани просто сидять в Інтернеті. Однак, на які сайти заходять, вона не знає.

- Жінка повідомила, що люди приходять, аби покористуватись Інтернетом. Про те, чим саме вони там займаються, вона не слідкує, - розповідає "ВСІМ" речник Хмельницького міського відділу міліції Катерина Терещенко. - Зараз поки триває перевірка. Власниця повинна надати усі необхідні документи, що дійсно її заклад надає послугу доступу до мережі Інтернет. 

Відео дня

Відомості про даний факт внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 

ст. 203-1 ККУ.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Анонім

    Заклад в ресторані УКРАЇНА функціонує давно і не ховається. А двома будинками вище півроку ще один відкрився зал "лотерей"
  • Анонім

    На озерній в торгівельному центрі "Агора" відкрився новенький такий заклад, який навіть не приховують. Хто там кришує ? Чому туда не їде міліція, активісти та журналісти ?
  • Анонім

    ой, да їх кругом повно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: турнірні таблиці 09:15 Вночі на Хмельниччині збили «шахед» 18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up