У Хмельницькому страйкують перевізники

У Хмельницькому страйкують перевізники
У Хмельницькому сім крупних служб таксі та шість автоперевізників по маршрутам приєдналися до всеукраїнського страйку. 3 грудня вони проведуть акцію на підтримку євромайдану.

- О 8:30 та 18:30 – у години пік – водії таксі, маршруток, автобусів та тролейбусів будуть сигналити, чим закликатимуть народ піднятися, бути активними та приєднуватися до євромайдану. Автомобілі буде чути по всьому місту, оскільки вони сигналитимуть там, де опиняться у вказаний час, - каже речник штабу національного спротиву Олексій Голеншин.

Те, що перевізники долучилися до страку, не означатиме, що громадський транспорт припинить свою роботу. Тролейбуси, маршрутки, автобуси та таксі працюватимуть у звичайному режимі. Перевізники, які долучилися до страйку, якщо у них будуть вільні місця, будуть долучені до доставки людей до Києва.

Нагадаємо, до страйкуючих долучилися і архітектори міста.

Відео дня
> Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.
Коментарі (4)
  • Anonymous

    може тобі заклало від страху, бо таки сигналили...
  • Anonymous

    Симчишин карьерист. Детей отправляет в Киев что б ночевали где попало, а сам светится тут перед телекамерами и спит в тепле. А все потому, что там в Киеве он никто. Ноль. А тут строит из себя великого майданщика.
  • Anonymous

    О 8.30 ніхто не сигналив. І взагалі здається рррреволюціонери не розуміють значення слова "страйк".
  • Anonymous

    молодці. Симчишин веди нас
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up