Євромайдан у Хмельницькому: продовжують збирати людей на Київ

Євромайдан у Хмельницькому: продовжують збирати людей на Київ
Хмельничани продовжують щодня виходити на мітинги на майдан Незалежності. У неділю о 12:00 на площі проведуть народне віче. Після віча о першій годині дня мітингувальники планують провести загальноміський молебень.

- Основною задачею зараз є мобілізація людей на Київ. Після того, як там почали ночами розганяти майдан, набагато збільшилася кількість хмельничан, бажаючих поїхати підтримати мітингувальників, - каже свободівець Олександр Симчишин. – На цей час вже кілька сотень чоловік поїхало до Києва. Тільки сьогодні записалося до ста осіб. Поїхали і буси з підприємцями за власної ініціативи.

12 грудня на майдані Незалежності з першої до четвертої години дня відбувся мітинг. На ньому виступав і народний депутат України від «Свободи» Ігор Сабій.

- На площі, не зважаючи на мокру погоду, зібралося до півтисячі хмельничан, - каже Олександр Симчишин. – Ми бачимо шалену підтримку людей. Нам усього вистачає. На майдан приносять їжу, шапки, шарфи, шкарпетки, куртки, ковдри для мітингувальників у Києві. Сьогодні навіть принесли коробку з медикаментами. Ми це все відправляємо туди. Активно допомагають люди і коштами.

Відео дня
> На майдані працює польова кухня. Тому зігрітися гарячим чаєм людям не проблема.

Ночуватиме на майдані у наметі до десяти осіб.

Як і у середу, на підтримку євромайдану хмельницькі водії організували автопробіг вулицями міста.

- Колона з десяти автомобілів рушила з майдану Незалежності і їздила містом, закликаючи хмельничан виходити на майдан і їхати на Київ, - каже свободівець.

У п’ятницю на першу годину дня хмельничани знову зберуться на мітинг.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up