Євромайдан: у Хмельницькому на площі нікого немає (ФОТО)

Євромайдан: у Хмельницькому на площі нікого немає (ФОТО)
Хмельничани, які захищали євроінтеграцію, покинули майдан, але обіцяють повернутися о 12:00 24 листопада. У Хмельницькому в цей час, як і в Києві, пройде мітинг.

До Києва також поїхали наші земляки - і громадські активісти, і представники опозиційних сил.

- Ми ще не знаємо точної кількості, але плануємо, що від міста це буде 25-30 осіб, від області - порядка 330-340 людей, - заявила у коментарі журналістам "ВСІМ" депутат Хмельницької міської ради від "Батьківщини" Олеся Тарасова.

- Кількасот людей поїде точно – думаю, це порядка 300-400 осіб - члени організації та прихильники. Сподіваємося, що також люди своїм ходом поїдуть. У Хмельницькому також трохи людей лишиться. Майдан згортати не будемо у жодному випадку, - говорить "ВСІМ" депутат Хмельницької міської ради від "Свободи" Олександр Симчишин. 

Відео дня
> Опозиція очікує участь у недільному євромайдані близько 30-40 тисяч учасників.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Задовбало Кожного дня одне й те ж саме. Ранкові газети, невиспаність, поспіх. Однакові зануди, зрештою, цілком оригінальні. Національна ідея, ті ж самі суперечки довкола неї. Нез*ясованість поняття "дискурс". Питання гендеру, насправді ж самоутвердження фемінности. Право на сповідь. Поспіх, дзеркало, зачіска. Також постійна відсутність себе і думки. Чітка громадянська позиція, медії, турбота про тебе. Спрага, поспіх. ...залишається плюнути. Андрій Любка
  • Anonymous

    Поедета масса дебилов.
  • Anonymous

    Покинули майдан защитники Европы. Наверное у них, на воздухе замерзли попы. ... Ведь отмороженная кожа, в Европе вроде бы негожа. ... Кому нужны такие болтуны, когда разжечь огонь, из искры не смогли.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up