Два десятки хмельницьких підприємців втратили ліцензії, бо продавали алкоголь дітям

Два десятки хмельницьких підприємців втратили ліцензії, бо продавали алкоголь дітям
Фото ілюстративне
  • За продаж тютюну та алкоголю неповнолітнім на Хмельниччині 22 підприємців позбавили ліцензій.

Працівники управління контролю за обігом та оподаткуванням підакцизних товарів проводять перевірки та щораз виявляють порушників. Так станом на травень з початку 2019 року податківці виявили 221 порушення Закону України "Про державне регулювання виробництва і обігу спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів". Загальна сума штрафних санкцій склала понад 3 мільйони гривень. Про це повідомили у ГУ ДФС.

Зокрема, було виявлено 22 випадки торгівлі тютюном та алкоголем без відповідних ліцензій, 142 випадки продажу продукції за цінами нижчими за встановлені мінімальні оптово-відпускні або роздрібні, 11 випадків виробництва, зберігання, транспортування та реалізації товарів без марок акцизного податку встановленого зразка або з підробленими марками акцизного податку, 3 випадки торгівлі тютюновими виробами за цінами, вищими ніж встановлені виробниками або імпортерами таких тютюнових виробів.

Крім того, усе ще трапляються торгівці, які не гребують продавати тютюн та алкоголь неповнолітнім. Таких випадків цьогоріч виявили 22. У результаті порушників оштрафували на близько 150 тисяч гривень. Окрім того, їх позбавили відповідних ліцензій. 
 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Михайло Хабаль

    перерозподіл ринку триває...гаркаві косять бабло...
  • Вова Школьников

    Нехай взагалі його не продають
  • Игорь Толстюк

    а кого позбавити посад за досвіл проведення фестів на міському пляжі до 24-00 ?
  • Тамара Клінчук

    Правильно зробили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up