Хмельничани вже готові служити у патрульній поліції

Хмельничани вже готові служити у патрульній поліції
Незважаючи на те, що патрульна поліція ще не з’явилась у Хмельницькому, уже знайшлись перші охочі, які виявили бажання нести там службу.
Про це пише на своїй сторінці у Фейсбук начальник Хмельницького міського відділу міліції Валерій Онісьєв.
- З появою нової патрульної поліції у столиці, хмельничани стають все більше цікавитися новим набором у нашому місті. У міськвідділі зареєстровано 35 осіб, які прийшли дізнатися про роботу у новій патрульній поліції. Ніяких тестових завдань, випробувань з визначення рівня їх фізичної підготовки чи медичних оглядів ми не проводимо, оскільки офіційно про набір до поліції не оголошено, - зазначає Валерій Онісьєв.
Нагадаємо, наразі патрульна служба працює у Києві, наступний на черзі Харків, Одеса та Львів. У Хмельницькому патрульна поліція може з’явитись на вулицях міста вже наприкінці літа. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. 
Читайте також:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:02 «П’яна вечірка» з дівчатами: організатора з Хмельницького району відпустили з-під варти 09:13 Рідні просять присвоїти звання Героя захиснику з Хмельниччини Павлу Гедзюку 21:09 Зеленський призначив нового очільника СБУ на Хмельниччині 20:33 Староста села на Хмельниччині очолила новостворену пожежну команду (ФОТО) Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 20:02 У Хмельницькому попрощалися із захисником Мирославом Марчуком 19:36 Військовослужбовців та ветеранів Хмельниччини запрошують стати учасниками стипендійної програми 19:22 В Хмельницькому «вар'яти» презентують нову гумористичну програму (новини компаній) 18:52 Роман Миколаїв: «Довелося платити за помилку життям дорогих людей» photo_camera 18:27 Хмельничан запрошують малювати мурал: коли і де 18:02 «Укрпошта» переїхала: як і де тепер працює нове відділення photo_camera 17:20 Хто постачає дрони Хмельницькій міськраді? Ми перевірили 16:39 На 13 годин обмежать потужність світла підприємствам Хмельниччини 15:53 На Шепетівщині чоловік обікрав квартиру, в якій раніше робив ремонт 15:12 На Хмельниччині знищили авіаційну бомбу 14:33 Прикордонники витягнули з Тиси трьох жителів Хмельниччини, які хотіли потрапити в Угорщину (ВІДЕО) 14:02 Зникла три тижні тому. Рідні та поліція шукають 70-річну Галину Кудлу 13:28 У пожежі на Хмельниччині загинула жінка 12:50 Ситуація із незаконним обігом зброї погіршилася, – Василь Птащук 12:03 На перехресті Святослава Хороброго й Грушевського сталася ДТП із п’яною водійкою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up