На Хмельниччині начальниця поштового відділення привласнювала соціальні виплати

На Хмельниччині начальниця поштового відділення привласнювала соціальні виплати
Колишня керівниця одного із відділень поштового зв’язку у Старосинявському районі зуміла привласнити собі кошти, які призначались як соціальні виплати для населення.

У суді довели, що жінка, яка була відповідальна за своєчасну доставку пенсій та інших грошових виплат, привласнювала кошти, при цьому підробляючи у відомостях підписи громадян про отримання цієї допомоги.

 В такий спосіб екс-начальниця «збагатилась» близько на 11 тисяч гривень, які повинні були отримати громадяни по догляду за хворими і піти на придбання твердого палива та газу.

Наразі жінку визнали винною у вчиненні кримінальних злочинів за ч.2 та 3 ст.191 (привласнення чужого майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинене повторно) та ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України.

«Порушницю засудили до 3 років і 3 місяців обмеження волі з позбавленням права обіймати відповідні посади строком на 2 роки, із призначенням іспитового строку – півтора року», - йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Хмельницької області.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Конкретніше. Прізвище, номер відділення, населений пункт. А то таких прикладів "боротьби із корупцією" можна напридумати сотні, тисячі. Без імен і прізвищ.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up