На Хмельниччині двох посадовців звинувачують у корупції

На Хмельниччині двох посадовців звинувачують у корупції
Двох сільських голів Старокостянтинівського та Старосинявсього районів підозрюють у тому, що ті виділили собі та своїм родичам земельні ділянки, не отримавши на це спеціального дозволу.

Чоловіків визнають винними у неповідомленні про конфлікт інтересів. Голови сільської ради  повинні були проінформувати сільраду про виділення собі та членам своєї родини земельних ділянок для будівництва та ведення сільського господарства.

Всі необхідні протоколи про адміністративне корупційне правопорушення направили на розгляд суду. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Хмельницької області. За вказані дії сільські очільники сплатять штраф.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (3)
  • Anonymous

    Та чому лише двоє. Пишіть, що 2000 посадовців. Все рівно не вказує хто і звідки саме, яка посада. Перевірити ніхто не зможе. Зате буде значний вплив на суспільну думку. Що такими темпами семимильними йде боротьба з корупцією на Хмельниччині.

    Анонім reply Anonymous

    ці спалились просто,невмілі просто
  • PAL

    Ай-яй-яй!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
10:15 ВСІМ Бізнес-ліга 2024: турнірні таблиці 09:15 Вночі на Хмельниччині збили «шахед» 18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up