Підприємці Хмельниччини збагатили державну казну майже на 1,5 мільйона гривень

Підприємці Хмельниччини збагатили державну казну майже на 1,5 мільйона гривень
Платники податків спрямували до державного бюджету 518 мільйонів гривень податку на додану вартість, 283 мільйони гривень - податку на прибуток та 42 мільйони гривень акцизного податку.

 

До загального фонду державного бюджету від хмельничан надійшло 1 мільярд 29 мільйонів гривень. Це на 92 мільйони гривень більше, ніж за відповідний період минулого року.

Відео дня

-Для того, щоб здолати труднощі, які переживає сьогодні українська держава, ми повинні мати розвинуте економіку, чітку і прозору систему наповнення бюджетів усіх рівнів. Від цього вочевидь залежить рівень соціальної захищеності наших громадян, реалізація їхніх прагнень жити у цивілізованому європейському суспільстві. І дуже показово, що на Хмельниччині суб‘єкти господарювання сфери промислового виробництва, агропромислового комплексу та інші демонструють сучасний рівень розвитку, забезпечення країни необхідною продукцією та системної сплати податків, – зазначив керівник Головного управління Державної фіскальної служби у Хмельницькій області Мар‘ян Зеленецький.  

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Державную казну, которая разворовывается?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up