У Хмельницькому затримали посадовців ДСНС, які торгували наркотиками

У Хмельницькому затримали посадовців ДСНС, які торгували наркотиками
  • Рятувальники орендували офіс та фасували там психотропи.

  • В місяць збували до 10 кілограмів наркотичних речовин.

  • Посилки з забороненими речовинами розсилали по всій Україні.

У Хмельницькому двоє командирів відділень ГУ ДСНС області організували масштабний збут наркотиків. Чоловіки орендували офіс практично в центрі міста. Там вони фасували та зберігали наркотики на продаж. Психотропи збували великими гуртовими партіями. Товар відправляли замовникам поштою по всій Україні. Торгували і в місті. Наркотичні речовини постачали місцевим дилерам та наркозалежним. Щомісяця ділки реалізовували до 10 кілограмів наркотичних речовин. Допомагав їм у цьому колишній співробітник цього ж управління ДСНС. 

Наразі усіх трьох затримали. Посадовців спіймали просто в офісі під час підготовки чергового замовлення. Їхнього спільника затримали у власному помешканні. Раніше правоохоронці задокументували кілька фактів збуту ділками канабісу та амфетаміну.

“Над проведенням спецоперації по затриманню тривалий час працювали багато підрозділів з різних правоохоронних структур. Зокрема з управління протидії наркозлочинності ГУНП в Хмельницькій і Чернівецькій областях, з Департаменту протидії наркозлочинності Національної поліції, УСБУ в Хмельницькій області, ДБР та прокуратури. Пошук наркотиків здійснювався із залученням фахівців кінологічного центру хмельницької поліції”, - йдеться в повідомленні на сайті ГУНП у Хмельницькій області. 

Відео дня

Під час обшуків у рятувальників було виявлено партію наркотиків та психотропів на понад 500 тисяч гривень за цінами чорного ринку. Проти всіх трьох учасників злочинної групи відкрили кримінальні провадження. 

Їм інкримінують частину 2 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання щодо повідомлення зловмисникам про підозру та обрання міри запобіжного заходу. За скоєне усім трьом загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

.Слідкуйте за новинами Хмельницького у Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up