З музикою та під дощем маленькі хмельничани вигравали призи на «Святі Дитинства»

З музикою та під дощем маленькі хмельничани вигравали призи на «Святі Дитинства»

Усміхнені обличчя, купа цікавих конкурсів та безліч подарунків. Радіостанція «Хіт ФМ» створила для малюків чудесну атмосферу. Навіть дощ не зіпсував настрій дітвори, усі раділи та відривались на повну. 

З початком літа дітей потішив довгоочікуваний відпочинок. Сьогодні, 1 червня,  у День захисту дітей та перший день канікул маленькі хмельничани прийшли на незабутнє свято, яке організувала радіостанція «Хіт ФМ». Свято Дитинства у місті проводиться вже 9 років поспіль. 

Хмельничани прийшли на свято цілими сім’ями. Діткам роздавали повітряні кульки, а зі сцени лунали запальні пісні від місцевих творчих колективів. Дехто навіть підспівував та пританцьовував. Не обійшлось і без конкурсів та завдань.

Для дітей, які полюбляють малювати, Корпорація «Бісквіт-Шоколад» організувала конкурс малюнку на асфальті. Юні художники малювали свої улюблені цукерки. Хтось зобразив одну, а дехто близько 10 льодяників. Генеральний партнер свята кожному учаснику цього конкурсу надав смачні бісквіти.

Відео дня

Ведучі не давали сумувати. 

- Я малювала чупа-чупс, карамельки на паличці в жовто-блакитній обгортці та морозиво. То мої улюблені солодощі, - каже учасниця конкурсу Софія.

Торгова марка «Лімо» порадувала малюків смачними подарунками. 18 діток розділились на 2 команди і змагались у швидкості складання слів. Найспритніші отримали по кепці, пакету з сувенірами та відерку смачнючого морозива.

Далі на діток чекала лотерея. Кожен з них на початку Свята Дитинства отримав номерки. Потім 18 з них витягнули з лототрону. Радісні малюки, чиї номерки виявились щасливими, отримали по блокноту, браслету та морозиву від «Лімо». 

Переможці тішились смачному подарунку від "Лімо"Веселились та вигравали призи і діти старшого вікуВершкове, шоколадне, фруктове... Морозиво від "Лімо" розкупляли

Малюку "тестували" автівки від автомобільного партнера свята групи автосалонів "Євромоторс"

Партнер свята "Snekkin" придумав для малечі оригінальний конкурс та перевірив дітвору на знання своєї продукції. Дві команди по 5 учасників змагалися на спритність у відгадуванні останнього слова назви сухариків та грінок. Діти без особливих заминок відгадали усі загадки.- Свято дуже сподобалося. Радий, що моя команда перемогла. Ми краще відгадували загадки за суперника і були спритніші, - каже учасник конкурсу від "Snekkin" Ілля Ілліопулос. - Емоції від свята лише позитивні. І подарунки гарні.На "Святі дитинства" розіграли 5 квитків до аквапарку "7 ОКЕАН".

Маленька Саша Капітанюк вдячна за квиток до аквапарку "7 ОКЕАН".

На екологічному конкурсі від Торгової марки "ЛІМО" дітей привчали до чистоти. Кожен учасник біг за рукавичками, одягав їх та розпаковував морозиво. Упаковку обов'язково викидав до смітника. Перемогла в еко-конкурсі від ТМ "ЛІМО" команда в рожевих рукавичках. Капітаном був Богдан Поворозний. Іншою командою керував його брат-близнюк Ярослав.

- Я не вперше перемагаю брата. Трапляється, що й він перемагає. Але в таких конкурсах це не головне. Дякуємо організаторам, за свято. Все дуже класно. Навіть дощ не завадив повеселитися, - говорить Богдан.Конкурс від "Snekkin" сподобався діткам. Вони поділилися на дві команди по 5 учасників і перекидали кульки на сторону суперника. Тривав він поки грала весела та запальна музика. Радісна малеча жваво порухалася. Жоден з них не залишився без подарунка від Snekkin.Корпорація «Бісквіт-Шоколад» подарувала дітлахам ще один конкурс. Малеча з радістю танцювала під веселу музику. Тільки вона зупинялася, пари учасників мали виконати завдання ведучого. Наприклад, доторнкутися рукою до руки учасника.Пара цих дівчат проявила себе краще, ніж 9 інших пар конкурсантів. Усі діти отримали подарунки від Корпорації «Бісквіт-Шоколад».Оригінальний та цікавий конкурс організували партнери свята ТМ "Бембі". Діти одягали ляльок не лише на швидкість, а й на акуратність. Дітвора отримала цікаві книжечки від торгової марки "Бембі", квитки від партнера кінотеатру "Мультиплекс" та солодкі призи. Учасниками конкурсу "Одягни ляльку" були не лише дівчата, а й хлопці. Усі діти отримали подарунки від партнера свята ТМ "Бембі".

Учасниками конкурсів хотіли стати усі діти.Подарунки від "Snekkin" роздавали веселі Мелвін і Круз.

Конкурс "Одягни смайлика в окуляри" дуже сподобався малечі. Дітвора власноруч складала аксесуар для великого смайлика. За свої старання вони отримали від партнера свята салону оптики "Прозорість" розмальовки.

Сімейна естафета "Кенгуру" з кульками найбільше розважила учасників свята. Найкраще спрацювала та команда, яка без порушень правил і швидше за всіх виконала завдання. Усі учасники отримали подарунки від партнерів свята салону оптики "Прозорість", торгової марки "Лімо" та Корпорації "Бісквіт-Шоколад".

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    думаю что не последнее....
  • Анонім

    Гарне свято на яке ми на жаль не встигли
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up