За використання води Хмельниччина сплатила до бюджету майже 5 мільйонів гривень

За використання води Хмельниччина сплатила до бюджету майже 5 мільйонів гривень
Майже 5 мільйонів гривень рентної плати сплатили на Хмельниччині за спеціальне використання води. Сума розподілилась між державним бюджетом та бюджетом області.

Найпотужнішим користувачем залишається «Хмельницька АЕС» та ще 17 гідроелектростанцій, які розташовані на території області. Найбільший з них - ЗЕА «Новосвіт» та ПП «Маяк». Про це повідомляють у Державній фіскальній службі Хмельницької області.

«За податковою реформою, що вже набула чинності, платниками рентної плати за спеціальне використання води стали колишні платники скасованого збору за спеціальне використання води. «Водяна рента» не справляється за воду, що використовується для задоволення питних і санітарно-гігієнічних потреб населення, протипожежних заходів, а також благоустрою міст та інших населених пунктів», - йдеться у повідомленні фіскальної служби. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up