Новини компаній: Будівельна компанія “Діта” провела перший у Хмельницькому “Building Tour”

Новини компаній: Будівельна компанія “Діта” провела перший у Хмельницькому “Building Tour”

Приватна фірма “Діта”, маючи 22-річний досвід у сфері будівництва, презентувала ряд власних об'єктів — новозбудованих квартир та квадробудинків. ПФ “Діта”, перебуваючи в статусі одного з лідерів на будівельному ринку області, під час проведення заходу мала можливість також познайомити з основними принципами роботи підприємства.

Ні для кого не секрет, що первинний ринок нерухомості міста Хмельницького та Хмельницької області має безліч пропозицій. Тому саме захід “Building Tour” був спрямований для допомоги майбутнім власникам квартир в орієнтації на первинному ринку нерухомості та в правильному виборі свого помешкання.

Учасникам туру було запропоновано наочно оглянути будівельні майданчики, квартири, будинки. Самостійно ознайомитися з якістю будівельних матеріалів, набути досвіду при майбутньому виборі житла. В об'єктах, які введено в експлуатацію потенційні власники змогли “приміряти квартиру на себе”, уявити майбутній дизайн.

Цього разу “Building Tour” охопив такі об'єкти:

  • “Автограф” по вулиці Молодіжній, 8/5А, який спрямований на сучасні молоді сім'ї з креативним мисленням;
  • “Родинний затишок” по вулиці Молодіжній, 2/1Д, який зацікавив поціновувачів ошатної прибудинкової території;
  • “Брістоль” по вулиці Зарічанській, 3/2В, що не міг не зачепити самих сміливих та самореалізованих покупців;
  • “Левада” по вулиці Старокостянтинівське шосе, 5-B, яка надихнула проектну групу масштабністю та величністю місцевості, де зводиться будинок;
  • ·“Барбарис” по вулиці Озерна, 14А, став початком нового сучасного житлового масиву для тих, хто цінує тишу.

Окремої уваги заслуговує містечко клубного типу “Eurovillage”. Адже саме огляд квадробудинків викликав у учасників заходу “Building Tour” найбільші емоції. Деякі відвідувачі після огляду зробили для себе самих головний висновок: “Створити власну сім'ю і придбати саме такий будинок”.

Під час першої частини заходу про житлове кредитування розповів представник “Украгазбанку” Сергій Мартинов. Чимало корисної споживчої інформації отримали від В’ячеслава Низенка, директора фінансової компанії ТОВ ФК “Житлоінвестбуд”.

У ПФ “Діта” планують, що подібні тури будуть проводитися регулярно. Вони значно спрощують пошук житла для клієнтів.

Не чекаючи чергового “Building Tour”, отримати відповіді на всі запитання можна в будь-який зручний момент в офіс компанії, що на Європейській, 5 або за телефоном: (067) 381 20 40. “Діта” – там, де твій дім!

На правах реклами.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up