Захистіть всю дротову систему в оселі.

Зробіть розумний вибір з «Смарт Енергія» Ми вирішимо усі проблеми з проводкою раз і назавжди!

Тільки-но згадайте, скільки клопоту завдає нам проводка в домі/квартирі, коли ми хочемо її продіагностувати, відремонтувати або замінити. Це вічно безліч проводів, які треба розпутувати та знаходити, куди кожен із них веде… Дуже багато клопоту. Але ж можна зробити це набагато швидше!

Кабеленесучі системи – матеріали, призначені для прокладання, правильного прокладання, проводки в оселі. Таким чином, Ви звільняєте себе від лишнього клопоту при потребі подивитися, чи справна проводка або ж зовсім – замінити її. Давайте розбиратися поступово.

Для чого потрібні ці системи і де вони застосовуються?

Кабеленесучі системи потрібні для полегшення роботи з різники проводами – їх швидким сортуванням та з’єднанням. Широкого застосування ці системи набули в сигналізації, телефонних лініях, телевізійних та комп’ютерних мережах. Вони кріпляться до стін, а не рідко і до стелі, а також прокладаються під фальш підлогою та підводяться під електрощит. Використовуючи кабеленесучі системи, Ви робите роботу із кабельними трасами набагато простіше, комфортніше та швидше. Також, кабелі, з’єднані разом, набувають естетичного вигляду.

Де можна придбати такі системи?

Кабельні системи за вигідними цінами пропонує компанія s-energia.com.ua/kabelno-nesuchi-sistemi/. Саме цей магазин пропонує чудове відношення гарної ціни та чудової якості. В широкому каталозі компанії Ви знайдете різні матеріали, як:

• Листові перфоровані кабельні лотки, лотки з підсиленою кришкою (для проводки під підлогою);

• Дротяні лотки та лотки сходового типу;

• Вертикальні (стандартні, посилені та промислові) лотки;

• Лотки для монтажу світильників;

• Модульні системи (включають в себе набір матеріалів ,з’єднаних в одну цільну конструкцію);

• Гофровані труби та інші.

«Смарт Енергія» - матеріали із якісної листової сталі, стійкої до дії зовнішніх чинників, та корозії, а також полівінілхлориду та сталевого дроту. Металеві вироби вкриті спеціальним покриттям, яке зроблене методом оцинковування.

Що ще потрібно для вибору?

Для правильного вибору Вам треба врахувати допустимі навантаження на вироби (їх міцність), проектні умови для захист дротів, переріз кабелю, максимальна допустима наповнюваність лотка. Також треба відзначити, що важливим буде врахувати наявність електрощита, переріз кабелю та різні умови експлуатації виробу.

Дзвоніть і оформляйте замовлення прямо на сайті. «Смарт Енергія» - Ваш розумний вибір!

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:07 У Хмельницькому погасили марку, присвячену ворожим кораблям play_circle_filled photo_camera 17:45 Мешканець Хмельницького району отримав 9 років за вбивство 17:09 Хмельничан опитуватимуть про користування громадським транспортом: як це відбуватиметься 16:42 Комунальне підприємство на Теофіпольщині змусили заплатити за незаконну вирубку лісу Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:04 Для міської лікарні купили обладнання на 26,5 мільйона (ФОТО) photo_camera 15:57 Скільки коштує навчання у хмельницьких ВНЗ (ІНФОГРАФІКА) 15:21 Промисловості Хмельниччини вимикатимуть світло ввечері 8 травня 14:11 На фасаді університету в Кам'янці відкриють дошку пам’яті воїну Руслану Козаку 13:00 Через ворожу атаку ввечері можливі відключення, – «Укренерго» 12:14 В аварії поблизу Хмельницького постраждав 17-річний мотоцикліст 11:00 У Шепетівці чоловік з наркотиками пропонував поліцейським 10 тисяч гривень хабаря 10:02 Залишила прощальну записку: на Хмельниччині шукали дитину 09:01 На сусідній Вінниччині атаковано енергооб’єкт 20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up