Передвиборча соціологія по 187 округу в Хмельницькому (прес-служба центру етнічних та політичних досліджень «ЛАД»)

Передвиборча соціологія по 187 округу в Хмельницькому  (прес-служба центру етнічних та політичних досліджень «ЛАД»)

Менш ніж за два тижні хмельничани будуть обирати нового представника у Верховній Раді. Серед усіх зареєстрованих кандидатів по 187 виборчому округу народним депутатом виборці бачать Віталія Діденка. Саме 26,4% опитаних респондентів вказали його прізвище.

Такі результати передвиборчого дослідження, проведеного минулого тижня Південноукраїнським центром етнічних та політичних досліджень «Лад».

На другому місці серед кандидатів – діючий нардеп, самовисуванець Сергій Мельник. Третє місце займає Костянтин Чернилевський з понад 9% підтримки.

Далі маловідомий представник партії «Слуга народу» Микола Стефанчук – 9% голосів.

Також опитані містяни згадували про В’ячеслава Неволька з Чернігівської області з його 4,8% від ВО «Батьківщина».

За екссекретарку Волочиської міської ради, обраної від Об’єднання «Самопоміч», а зараз від від партії «Голос», Аліну Коваль проголосували б 2,9%. За заступника головного лікаря обласної лікарні, самовисуванця Івана Франка, який в міськраді представляє партію «За конкретні справи», – 2.0%.

«На сьогодні розподіл вподобань електорату в Хмельницькому досить прогнозований та сталий. Проте думки і преференції у тих, хто ще не визначився дуже мінливі. Високий рівень довіри Хмельницького міського голови Олександра Симчишина повністю проектується на Віталія Діденка. За ці роки їм вдалося випрацювати власне електоральне ядро – яке становлять патріотично налаштовані містяни. Вони готові голосувати за них в незалежності від власного вибору партії. В той самий час бачимо іще одну тенденцію, хмельничани котрі підтримували на минулих виборах діючого нардепа Сергія Мельника нині в ньому розчаровані», – зазначає голова центру «Лад», Геннадій Чижов.

Опитування проведено 19-21 червня в межах виборчого округу №187, серед мешканців округу віком від 18 років і старше. Вибірка репрезентативна за віком, статтю, типом населеного пункту. Вибіркова сукупність: 977 респондентів. Особисте формалізоване інтерв’ю з використанням планшетів. Помилка репрезентативності дослідження: до 3,5%.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up