ВСІМ Бізнес-ліга 2021: призери, індивідуальні номінації та символічні збірні сезону (ВІДЕО)

ВСІМ Бізнес-ліга 2021: призери, індивідуальні номінації та символічні збірні сезону (ВІДЕО)
  • Дванадцятий сезон завершився.
  • Ми отримали нового чемпіона в турнірі серед аматорів й другий поспіль тріумф “Золотого грифона” в змаганнях серед підприємств.
  • Дізнавайтеся, хто і яке місце посів, кому дісталися індивідуальні нагороди.
  • Також сформували для вас символічні збірні з кращих гравців сезону.

Черговий сезон ВСІМ Бізнес-ліги завершився вогняним фіналом в турнірі серед аматорів. Вже традиційно для наших змагань ми отримали нового чемпіона. Ним став “Алмаз”, який у класному та емоційному фіналі здолав фаворита - “Феміду-Woodmall”. Основний час завершився із рахунком 2:2. В серії пенальті долю чемпіонства визначив єдиний промах.

У матчі за третє місце голів було більше, але менше інтриги. “Redmion” в дебютному для себе сезоні у ВСІМ Бізнес-лізі зумів здобути “бронзу”, обігравши “Beerloga” 7:3.. Останні, до речі, залишаються єдиною командою, яка має на своєму рахунку більше, ніж два чемпіонства (2).

Окрім основного кубку, проводився розіграш додаткових. Кубок радіостанції Oкей FM (та підсумкове 5 місце) дістався об’єднаному колективу “Носорог-Меблі-Лідер”, який у фіналі здолав минулорічного “срібного” призера “Forex Club” - 10:5.

Кубок сайту top20.ua отримав “МобіФренд” (+ підсумкове 9 місце). У фіналі було доволі мало, як для міні-футболу, забитих голів - 2. Обидва залетіли у ворота “Наркевицької ОТГ”.

Значно результативнішим був фінал Кубку сайту MoeMisto.ua. Тут нарешті прорвало “Ковчег”, який страждав від проблем з реалізацією створених моментів впродовж турніру. У матчі з СК “Проскурів” перемога з рахунок 9:2, трофей та підсумкове 13 місце.

Чемпіонство у турнірі серед підприємств за тур до завершення собі забезпечив “Золотий грифон”. Тому головна інтрига була в тому, кому дістануться ще два призових місця. Навряд чи хтось перед стартом турніру очікував побачити на п'єдесталі новачка FC “Bayadera”. Але командний дух та воля до перемоги дозволили цьому колективу фінішувати другими. 

А от долю третього місця в очному протистоянні в останньому турі між собою вирішували “Збірна юристів” та “Служба судової охорони”. Останні вели в рахунку 3:0, але не втримали переваги й поступилися. То ж “бронза” дісталася “юристам”

Індивідуальні нагороди

У кожному з турнірів було визначено кращих в індивідуальних номінаціях. Вибір для організаторів, якими є сайт vsim.ua та Асоціація футзалу Хмельницької області, був складний. 

Турнір серед аматорів.

  • Кращий гравець - Владислав Осацький (Феміда-Woodmall)

  • Кращий воротар - Ярослав Кожуховський (Redmion)

  • Кращий бомбардир - Віктор Савчук (Носорог-Меблі-Лідер)

  • Кращий молодий гравець - Павло Савчук (Носорог-Меблі-Лідер)

  • Кращий універсал - Віктор Шевченко (Алмаз)

Турнір серед підприємств.

  • Кращий гравець - Ігор Шуляк (FC “Bayadera”)

  • Кращий воротар - Владислав Рудий (Золотий грифон)

  • Кращий бомбардир - Владислав Гончар (Збірна юристів)

  • Кращий універсал - Сергій Стожик (Служба судової охорони)

Символічні збірні ВСІМ Бізнес-ліги 2021

Турнір серед аматорів.

Ярослав Кожуховський (Redmion) - Владислав Осацький (Феміда-Woodmall), Віктор Савчук (Носорог-Меблі-Лідер), Віктор Шевченко (Алмаз), Дмитро Шперчук (Менс)

Турнір серед підприємств.

Владислав Рудий (Золотий грифон) - Владислав Гончар (Збірна юристів), Сергій Стожик (Служба судової охорони), Ігор Шуляк (FC “Bayadera”), Ігор Щасливий (Золотий грифон)

Партнери турніру:

Яскрава Лінія - натяжні стелі для Вашої оселі

Автосалон HAVAL - преміальна лінійка позашляховиків

Посмішка успіху - стоматологія, що дарує щасливі посмішки

Управління поліції охорони - збережемо та захистимо ваше майно

Мережа мобільних магазинів МобіФренд - твій мобільний друг

 

 

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up