Хмельничанка Марина жаліється на ранкові затори на вулиці Бандери. Що пропонує робити?

Хмельничанка Марина жаліється на ранкові затори на вулиці Бандери. Що пропонує робити?
  • Відповідну петицію розмістили на сайті Хмельницької міської ради.
  • Хмельничанка нарікає на ранкові затори на вулиці Степана Бандери.
  • Вона зазначає, що проблему можна було б вирішити за допомогою запровадження реверсного руху на дорозі. 

Нова електронна петиція з'явилася на сайті Хмельницької міської ради 6 квітня. Звернення розмістили у розділі "Транспорт та дороги".

Автор, Іванова Марина Миколаївна, пропонує запровадити реверсивний рух по вулиці Бандери. Жінка переконана, що так вдасться уникнути заторів на дорозі вранці, коли усі поспішають на роботу. 

Як вона зазначила, зранку мешканці мікрорайонів Озерна та Виставки добираються в центр на роботу і навчальні заклади, а щоб виїхати є лише одна смуга для руху по  Бандери, через перегруженість шляху утворюються затори. 

Відео дня

- "Виїжджаємо ніби з Красилова по часу. З пагорба їдуть сотні машин, а вверх одиниці. Пропоную як єдиний вихід - посередині смугу для реверсивного руху. 
Наприклад, хоча би до 11:00 цю смугу використовувати для руху вниз, а після 11:00 - для руху вверх. Такий затяжний затор значно зменшиться. Необхідно всього лише зробити розмітку і світлофор встановити,"- написала хмельничанка. 

Петиція поки що набрала лише 4 голоси. Для розгляду звернення необхідно 500. До кінця голосування залишилося 87 днів. Підтримати ідею можна ТУТ

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Сергей Волкотруб

    На перехресті Бандери і проспекту Миру - розширити проїжджу частину (місце є). Будувати кишені для громадського транспорту біля Юності, тюрми (СІЗО) і Філармонії.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up