На Хмельниччині п’яний водій врізався у дерево та мало не наїхав на дітей

На Хмельниччині п’яний водій врізався у дерево та мало не наїхав на дітей
Аварія трапилась у Нетішині. Там 21-річний хлопець на автомобілі «ЗАЗ» зіткнувся з деревом, в результаті чого пошкодив атівку. Подія викликала обурення місцевих мешканців, адже неподалік гралися діти.

Відтак міліціонерам вдалося рятували порушника від самосуду містян.

Про це повідомляють у прес-службі УМВС у Хмельницькій області. За словами правоохоронців, постраждалих у ДТП немає. Однак подія сильно розлютила мешканців будинку, адже автомобіль зупинився за кілька десятків сантиметрів від дитячого майданчика, де якраз перебувало багато дітей.

Наразі за даним фактом триває подальша перевірка.

Відео дня

Читайте також:

На перехресті Трудової і Чорновола не розминулися Фольксваген і вантажівка

У Хмельницькому п’яний СБУшник спричинив ДТП?

ДТП у Хмельницькому: на перехресті зіткнулися «ВАЗ» та «DAEWOO»

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up