У ДТП під Хмельницьким загинуло двоє: тіла діставали рятувальники

У ДТП під Хмельницьким загинуло двоє: тіла діставали рятувальники
Водій Opel Omega не врахував погодних умов, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення з автомобілем Renault Kengoo.

48-річний житель м. Хмельницького, керуючи автомобілем «Опель Омега», виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем «Рено Кенго» під керуванням 51-річного жителя м. Тернопіль.

В результаті ДТП двоє пасажирів «Опеля», 18-річний син та 40-річний товариш водія, загинули на місці події. Водій отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, розриву діафрагми, перелому ребер та кісток тазу і був госпіталізований в реанімаційне відділення Хмельницької обласної лікарні. Лікарі до останнього боролися за життя потерпілого, але, на жаль, від отриманих травм у понеділок вранці чоловік помер, повідомляють у прес-службі управління МВС у Хмельницькій області.

Відео дня

Водій автомобіля «Рено Кенго» отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та розриву селезінки, у його 53-річної дружини лікарі також діагностували закриту черепно-мозкову травму та струс головного мозку, а у 28-річної дочки — вивих стегнової кістки. Усі потерпілі також госпіталізовані до Хмельницької обласної лікарні.
По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України. Призначено ряд експертиз. Слідчі працюють над з’ясуванням усіх обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Один потерпілий і двоє загиблих були заблоковані в автомобілях, повідомляють у прес-службі управління ДСНС у Хмельницькій області.

Аварія сталася поблизу села Водички Хмельницького району, близько десятої ранку, у неділю, 7 грудня.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • Анонім

    співчуваю близьким та рідним
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up