Фото дня: біля Кам'янецького мосту зацвіла карта України

Фото дня: біля Кам'янецького мосту зацвіла карта України

На вулиці Толстого з двох сторін красуються квітковий герб і карта.

Дорогою до ринку з вікна автомобіля чи маршрутки можна помилуватися патріотичними зображеннями. Їх вимостили із різнокольорових квітів. Більш чітко виглядає карта України. Квіти для неї підібрали більш яскраві. А от герб видно не так добре. Верхню частину фонового зображення практично не помітно. 

Ще одна патріотична клумба з'явилася по вулиці Володимирській. Тризубець висадили неподалік від майдану Незалежності.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Анонім

    Практично у бур'янах. Потрібно було упорядкувати територію навколо. Вскопати, засіяти гарною травою і т.д. А то вийшло по принципу "тяп-ляп і готово".
  • Анонім

    Красота! навіть в таких деталях Симчишин почав міняти місто. Гарон. Не на фотках, а в натурі.

    Анонім reply Анонім

    слюні пускають від піару свого свободного від мозгів мера. він тільки і вміє, шо робити все на показуху. а толку ніякого. от шо помінялося в місті після його приходу? нічого по суті. точечний ремонт асфальту? та він при всіх мерах робився і буде робитися. піар на всяких виступах ти все класно і кРРРРуто? так це не мерська рорбота. не для цього люди його обирали, щоб він гаРРРно говорив

    Анонім reply Анонім

    та все почало мінятися. Хто дитячі садки будував?

    Анонім reply Анонім

    ці проекти закладені були ще до Симчишина. Бюджет на такі громадні проекти закладується на початку року. на початку 2015 ваш Сем ще думав чи йти йому на вибори чи ні. так що не гваздіть попусту і не приписуйте людині чужі заслуги. він просто опинився в тому місті і в той час і всі накуртили що то все він зробив.

    Анонім reply Анонім

    ти дурень? бюджет 2016 року ухвалювався 29 грудня 2015 роуку. Його формував вже мер Симчишин. і все що зараз робиться його заслуга. в попередні роки тільки дулі крутили.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up