На Хмельниччині безхатько вбив знайому. Тіло скинув у каналізаційний люк

На Хмельниччині безхатько вбив знайому. Тіло скинув у каналізаційний люк
На Хмельниччині міліціонери затримали чоловіка, якого підозрюють у вбивстві 48-річної жінки. Як з’ясувалось, підозрюваний – безхатько. Він побив свою знайому та скинув її в люк через те, що не міг з нею поділити верхній одяг.
Подія сталася вчора, 30 вересня, у Нетішині. Правоохоронці отримали повідомлення від місцевої жительки про те, що на території промислових баз у каналізаційному люці виявили труп жінки.
На тілі потерпілої виявили сліди насильницької смерті. Про це повідомляє прес-служба УМВС у Хмельницькій області. Можливого вбивцю затримали впродовж кілька годин у Славутському районі.
Як стало відомо під час слідства, загибла не мала постійного місця проживання, останні роки жебракувала, виживала за рахунок дрібних крадіжок. Її 34-річний знайомий, добряче напившись, ударив жінка кілька разів палицею, після чого та впала на землю. Потім, аби приховати скоєне, чоловік скинув потерпілу до каналізаційного люку. За його словами, конфлікт виник через те, що знайомі не могли поділити між собою верхній одяг.
Наразі триває розслідування. Експертиза покаже остаточну причину смерті жінки. Чоловікові оголосили підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 10 років ув’язнення.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали підприємці області в кредит у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up