На Хмельниччині п’ятеро молодиків крали з магазинів пиво, солодощі та гроші

На Хмельниччині п’ятеро молодиків крали з магазинів пиво, солодощі та гроші
Мешканці Теофіпольського району віком від 17 до 22 років крали продукти харчування та гроші з сільських магазинів.

Вперше молодики «засвітилися» ще у червні. До торгівельних закладів вони проникали щоразу іншим способом — десь зривали замок, десь залазили всередину через горище. Брали пиво, солодощі, продукти, інколи — незначні суми грошей, які зберігалися у касах.

-Усі члени групи мешкали неподалік один одного та тривалий час товаришували. Двоє із них раніше уже мали кримінальний досвід і були засуджені за вчинення крадіжок. Об‘єднав хлопців для реалізації злочинних намірів найстарший 22-річний молодик, який розподіляв між ними злочинні ролі, - розповідає речник прес-служби Хмельницького обласного управління міліції Інна Глега.

Працівники міліції викрили зловмисників. Коли правоохоронці прийшли додому до одного з хлопців, то виявили ще й так звані «бульбулятори», з допомогою яких молодь споживала наркотики.

Відео дня

Наразі слідчі Теофіпольського райвідділу міліції відкрили кримінальне провадження за двома статтями Кримінального кодексу України — частиною 3 статті 185 (крадіжка) та частиною  2 статті 317 (Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). Санкції обох статей передбачають покарання у вигляді позбавлення волі на тривалий строк.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (1)
  • PAL

    Теофипольский район - Украина, 33-й год.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up