Побив та пограбував: 4 роки за ґратами проведе мешканець Нетішина за напад на товариша

Побив та пограбував: 4 роки за ґратами проведе мешканець Нетішина за напад на товариша
Фото: Sharij.net
  • Чоловіки разом відпочивали в одному із нічних ресторанів міста.
  • Коли один з них пішов додому, інший дочекався вдалої можливості та напав на нього та пограбував.
  • Суд призначив 35-річному грабіжнику 4 роки позбавлення волі. Також, нападник заплатить понад 12 тисяч гривень потерпілому.

Подія сталася ще 4 роки тому у Нетішині. Чоловіки познайомилися в одному із нічних ресторанів міста, де вирішили разом випити пива. Близько 2-ї ночі один з них вирішив вже піти додому. Тоді, дочекавшись поки той відійде у безлюдне місце, новий товариш наздогнав його та збив з ніг. Після чого, він зірвав з шиї чоловіка золотий ланцюжок і вихопив “барсетку” з телефоном та гаманцем.

Згодом нападника затримали. Справу розслідували за частиною 2 статті 186 Кримінального Кодексу України (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, вчинений повторно). Нетішинський міський суд призначив 35-річному чоловіку 4 роки позбавлення волі. Також, нападник заплатить потерпілому понад 12 тисяч гривень. Про це повідомляє прес-служба Апеляційного суду Хмельницької області

“ На думку суду, призначене покарання є необхідним та достатнім для виправлення обвинуваченого та попередження вчинення ним нових злочинів”, - зазначено у вироку.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС 21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up