Вбивство у Красилові: дізнавайтесь подробиці та вирок суду

Вбивство у Красилові: дізнавайтесь подробиці та вирок суду
Фото ілюстративне
  • Чоловік під час суперечки вбив свого товариша. Намагаючись приховати сліди злочину, він розчленував вбитого, розклав частини тіла у пакети та порозносив по різних сміттєвих баках.

Минулого року мешканці міста Красилів знайшли у сміттєвих баках рештки людського тіла. Інформація підняла “на вуха” все місто. Правоохоронці дві доби опитували людей, збирали докази, щоб встановити всі деталі злочину та вийти на слід зловмисника.

Як виявилося, вбивство сталося в ніч з 28 на 29 березня. В одній з квартир у багатоповерхівці 37-річний чоловік та його 27-річний товариш влаштували застілля. Під час нього між друзями виникла сварка. Від словесних образ вони перейшли до кулаків. В якийсь момент старший з чоловіків кухонним ножем вдарив свого опонента в груди.  Той помер на місці. Що робити з трупом, красилівчанин думав не довго. Він розрізав тіло свого товариша на шматочки та розклав частини у пакети. Їх він порозносив по різних сміттєвих баках. Частину викинув у місцевий ставок.

Як повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області, наразі чоловіку винесли вирок. Його судили за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство".

Відео дня

Хмельницький міськрайонний суд призначив чоловіку покарання у виді 11 років позбавлення волі.
 
 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
09:05 Негода на Хмельниччині: водіїв просять утриматись від далеких поїздок 20:16 До 10 років ув’язнення загрожує кам’янчанину за п’яне ДТП 19:31 У Хмельницькому попрощалися з Романом Синіцьким та Максимом Лобановським 18:44 У Хмельницькому районі водій насмерть переїхав 8–річну дівчинку Від читача 13:02 Медична рада за підсумками роботи у 2023 році відбулася у КНП «Хмельницький обласний серцево-судинний центр» 18:09 «За побратимів стояв горою»: історія 25-річного воїна Андрія Сидорчука з Хмельниччини photo_camera 17:21 «Я стала в 70 років малювати», – у Шепетівці відкрили клуб для літніх людей 16:39 У смерті немовляти підозрюють лікаря–гінеколога на Хмельниччині 15:51 20–річний хмельничанин збив пішохідку на Шевченка 15:16 Залишаться без води через борги: кого і коли відключить «Хмельницькводоканал» 14:58 Робота у Хмельницькому: є 265 вакансій (СПИСОК) 14:09 На Хмельниччині є перші інфіковані від укусів кліщів 13:21 «Укрзалізниця» запустила додаткові поїзди до весняних канікул через Хмельниччину 12:42 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 12:03 Росіянин мав дві земельні ділянки на Хмельниччині. Їх конфіскували 11:16 BULKA маркет у зв’язку з відкриттям нового магазину шукає працівників (новини компаній) 11:07 Хмельницький комунальник може сісти на 10 років за хабарництво 10:02 Скільки коштує ванна гарячої води у Хмельницькому
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up