Ексклюзивний одяг, фрімаркет та дефіле просто неба: у Хмельницькому пройдуть дні моди

Ексклюзивний одяг, фрімаркет та дефіле просто неба: у Хмельницькому пройдуть дні моди
  • Наступного тижня у нашому місті пройдуть дні моди. 
  • 17 та 18 серпня заходи у рамках проекту "Мо/Дні" прведуть у кількох локаціях. 
  • Зокрема на Проскурівській, влаштують маркет зону та влаштують fashion-показ дитячого та підліткового одягу просто неба.

17 та 18 серпня у нашому місті пройдуть дні моди. Про це повідомили у прес-службі Хмельницької міської ради.

Заходи у рамках проекту під назвою "Мо/Дні" пройдуть у кількох локаціях: 

17 серпня о 18:00 на даху ТРЦ "Квартал" влаштують вечірку-показ. Вхід за запрошеннями.  

Відео дня

18 серпня:

  • з 10:00  у "Мистецькому дворику" Хмельницької дитячої музичної школи №1 ім. М. Мозгового, що на Проскурівській, 18, буде діяти маркет зона. Тут ви матимете змогу придбати ексклюзивні дизайнерські речі від українських брендів, красиий одяг, прикраси, книги, тощо. Також тут діятиме фрімаркет, де можна буде приглянути щось за безцінь або обміняти. Вхід на маркет вільний.
  • о 15:00 на майданчику перед кінотеатром імені Т. Шевченка влаштують fashion-показ дитячого та підліткового одягу просто неба - KIDS FASHION SHOW & MARKET.

 

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини 19:51 Хмельничанин відсудив у сусідів кошти за затоплення квартири 19:02 Тепло повертається: прогноз погоди на вихідні на Хмельниччині 18:18 Пережила голод, війну та смерть синів: жительці Хмельницького виповнилось 105 років Від читача 11:02 Переваги працевлаштування осіб з інвалідністю для роботодавців 17:29 Восьмий день у Хмельницькому шукають 70-річну Галину Кудлу 16:59 Шахрай представився поліцейським і ошукав хмельничанку на 38 тисяч 16:26 У Хмельницькому перекриють рух вулицею у центрі міста 16:04 Скорочення Хмельницького обласного ліцею. Що про це відомо 15:33 Судитимуть жителя Кам'янеччини за зрізані три десятки дерев у «Подільських Товтрах» 15:00 Новий сезон ВСІМ Бізнес-ліги: склад учасників і календар матчів 14:45 Скандал навколо лікарні в Старокостянтинові: вимагають звільнити директорку 13:59 За вбивство чоловіка жителька Хмельниччини сяде на 9 років за ґрати 13:23 У Кам‘янці-Подільському автівка збила пенсіонерку на парковці 12:44 Судили 19-річного жителя Полтавщини, який приїхав до Хмельницького розкладати «закладки» 11:48 На будівництві в Дубовому обірвалася люлька з працівниками: продовження історії photo_camera 10:39 У Кам’янці відкрили туристичний сезон-2024: програма 10:01 На Хмельниччині затримали водія, який перевозив тисячу пачок контрафактних сигарет 09:02 Сьогодні, 26 квітня – річниця аварії на Чорнобильській АЕС
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up