Молодь проводжала стару владу - носила труну вулицями Хмельницького (ВІДЕО)

Молодь проводжала стару владу - носила труну вулицями Хмельницького (ВІДЕО)
З гаслами "В Новий рік без старої влади!" активісти студентського страйкому з Дідом Морозом, труною, вінками та лампадками пройшли центральними вулицями Хмельницького.

- Ми хочемо піти у Новий рік без старої влади, у якій панує корупція. Ми хочемо, щоб в країні провели ряд реформ і ми почали нормально жити. Щоб ми досягли рівня європейських країн і нам не соромно було йти у Європу. Тому ми вирішили таку "прощальну скриньку" пронести вулицями міста, прощаючись з владою, яку ми не бажаємо бачити тут, - каже учасниця акції Ірина.

Відео дня
>

Акція стосується абсолютно всієї влади в Україні на всіх рівнях.

Автомобілісти сигналили процесії, перехожі махали руками, знімали на мобілки, а деякі крутили пальцем біля скроні.

Труну збираються залишити на майдані Незалежності в якості "подарунка" під головною ялинкою міста.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (30)
  • Anonymous

    зачем же удалять комменты противников???? ТАКАЯ СВОБОДА СЛОВА? ну да, все-же куплено
  • Anonymous

    придурки
  • Anonymous

    мда
  • Anonymous

    Кто тебе нравится - тот клон, скорее всего - школьник балуется!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up