На сесії обласної ради замилюють питання про звернення до Президента (ВІДЕО)

На сесії обласної ради замилюють питання про звернення до Президента  (ВІДЕО)
Депутати-свободівці влаштували пряму трансляцію сесії облради та протестують проти того, що не приймається звернення до Президента стосовно суспільно-політичної ситуації в країні.

Представники «Свободи» кричать «Ганьба Ядусі!».

Вони пронесли у залу засідань ноутбук  і самі влаштували пряму трансляцію сесії на майдані Незалежності. Їх намагалися вивести із зали за намагання зірвати засідання сесії.

Відео дня
> - Не заговорюйте питання! Може ви натравите на нас "Беркут"? Вам не привикати! - викрикуютиь свободівці.

Коли заспокоїли свободівців, взялися і за мера Хмельницького Сергія Мельника, який частину засідання просидів на місці одного з депутатів "Батьківщини". Міського голову змусили пересість у кінець зали на місця для запрошених. Що він і зробив, адже не являється депутатом облради.

 

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Ну це вже повна маячня, вибачте на слові. Що цей Ядуха собі думає? Має бути повага до колег!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up