На євромайдані моляться та гріються біля вогню

На євромайдані моляться та гріються біля вогню
У день маршу мільйону, 8 грудня, на хмельницькому євромайдані попри холод, зібралися люди. Багато хто прийшов з дітьми.

О 12-й годині зібралося близько семи сотень людей. Настрій присутніх піднесений. Завдяки тому, що людей багато, стояти на площі не холодно.

Зібрання розпочали з виконання Гімну України. Після на майдані виступали депутати міської ради, активісти та священик, який прочитав молитву. 

Відео дня
> Час від часу координатор Народного Віче у Хмельницькому Олександр Симчишин зі сцени говорить про те, що відбувається у Києві.

На майдані продовжують збирати гроші на Київ, а присутніх пригощають чаєм,бульйоном та бутербродами з салом.

- У нас мирне зібрання, яким ми підтримуємо марш мільйону у Києві. Нас ніхто не буде розганяти, оскільки у ці дні міліція у Хмельницькому показала, що вона дійсно з народом,  - каже Олександр Симчишин.

Станом на 14:00, за словами депутата, на майдані було понад 2 тисячі людей.

Праворуч від сцени поставили діжку з вогнем, біля якої гріються люди.

У багатьох людей на куртках пов'язки з сердечками "Батьківщини". Багато прапорів.

У понеділок, 9 грудня, хмельничани зберуться о 13:00.

- Ми не можемо мучити людей, змушувати їх стояти на морозі весь день, - говорить Олександр Симчишин. - Люди-то постійно підходять, але щоб полегшити все, будемо виходити двічі на день - о 13:00 та о 18:00. У наметі цілодобово будуть чергувати близько десяти людей.

Усі новини про #євромайдан у Хмельницькому - тут.

Коментарі (12)
  • Anonymous

    Удар нижче пояса по євразійській ідеології. Азіопа теж содомітська http://www.segodnya.ua/culture/showbiz/aktery-mironov-i-astahov-pozhenilis-481709.html
  • Anonymous

  • Anonymous

    Евромайдан уже стал частью истории Евросоюза. Мы неизбежно будем в европейской семье. Рано или поздно
  • Anonymous

    Как хорошо в Болгарии http://vk.com/video132861945_167435107?list=40c3e7f471e2b18483&og=1
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія 20:45 Вважались зниклими безвісти. «На щиті» повернулись троє військових з Хмельниччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up