Євромайдан у Хмельницькому: активісти продовжують страйкувати (ВІДЕО)

Євромайдан у Хмельницькому: активісти продовжують страйкувати (ВІДЕО)
Після повідомлення з Вільнюса про те, що Президент України Віктор Янукович не підписав Угоду про асоціацію з ЄС, хмельницькі активісти знову прийшли на майдан. Сьогодні, 29 листопада, активісти говорять про те, що їм робити далі. Вони налаштовані рішуче та готові їхати у Київ.

Страйкуючі пригнічені, проте не здивовані такою поведінкою Президента, мовляв, від нього іншого і не очікували .  

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

-Не підписана Угоди – це не поразка, а виклик, - каже активіст євромайдану Руслан Рохов. - Ми організували On-line трансляцію із Києвом, де вистає парламентська опозиція… Усіх координаторів майданів скликають у столицю. З понеділка буде спланована загальна система дій по всій Україні. Наразі відточується стратегія… Думки хмельничан, які сьогодні лунають, ми привеземо в Київ. Висловимо свою позицію перед координаційною радою. Якщо ми не підпишемо Угоду про асоціацію,  думаю, що це буде початком процесу зміни влади і ця влада затримається ненадовго.

Хмельничани впевнені,  країна починається з кожного. Вони готові йти до кінця, аби Україна таки була частиною Європи. Люди хочуть щоб Янукович їх почув.

На євромайдані публіку розважають виступи хмельницьких поетів, громадські діячі та пісні.

Пані Поліна виходить на майдан щодня.

- Ми стояли як мумії білі, такий сніг був, - каже жінка. - В нашій країні я ніхто, бо я - пенсіонер… Вони там  сплять і думають, щоб нас стало менше, аби  голова не боліла за Пенсійний фонд. Я 42 роки попрацювала на воєнно-промисловому комплексі, а зараз… 

Коментарі (3)
  • Anonymous

    А ти сам вийшов на майдан ? Якщо ні, то мовчи.
  • Anonymous

    В жодних новинах за цей тиждень не згадувався Хмельницький! Повстав маленький Тернопіль, меньші за Хмельницький Чернівці, Франківськ, а у Хмельницькому-тиша...Від сили-30 людей на Майдані...Невже в нас такі люди забиті?! Ганьба,Хмельніцькій!
  • Anonymous

    на фото 30 людей, і це майдан?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up