Підготуватися до початку навчального року за 2 тижні нереально – хмельницькі освітяни

Підготуватися до початку навчального року за 2 тижні нереально – хмельницькі освітяни
Хмельницьким ходять чутки, що школярі у районах почнуть навчання раніше – 15 серпня. В Департаменті освіти та науки Хмельницької ОДА інформацію спростовують. До «ВСІМ» звернулася хмельничанка, яка говорить протилежне.

Нагадаємо, в Інтернеті поширилась інформація, що школярі міста Хмельницький почнуть навчання раніше - вже 8 серпня. Тепер про перенесення навчального року заговорили і в районах.

- Ось тільки що мама говорила зі своєю знайомою з села (вона працює бібліотекарем), то сказала, що іде з педради, на якій повідомили, що діти до школи підуть 15 серпня, - повідомила «ВСІМ» хмельничанка Олена.

Втім, навчання у школах Хмельниччини почнеться 1 вересня, запевняють  освітяни.

Відео дня

- Початок навчального року буде 1 вересня, - каже   заступник директора-начальник управління Департаменту   освіти і  науки Хмельницької облдержадміністрації Антоніна Харчук. - По тих документам, які в нас зараз є, перший урок і перший навчальний день буде 1 вересня 2014 року.  Це поруч, у Тернопільській області, говорять, що з метою економію комунальних видатків взимку, навчання почнеться 15 серпня. Міносвіти не давало нам таких вказівок. Зараз діти ще на оздоровлені,  педагогічні працівники теж знаходяться у відпустках. За два тижні підготуватися до початку навчального року нереально. 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (4)
  • Деркач Роксолана

    А в Івано-Франківській області Рожнятівського району слело Сваричів ,теж будуть навчатися цього року з 15 серпня?
  • Matava Rio

    Канікули 2 місяці зимою - 2 місяці літом і газу зекономимо )))

    prostoone reply Matava Rio

    Так. А якщо в кожному році економити по 1 місяцю, то 11 класів діти пройдуть не за 11, а за 10 років! =)))
  • prostoone

    "Зараз діти ще на оздоровлені".

    Ага. А за два тижні діти ну так вже оздоровляться! Особливо в нашому загазованому місті.

    Шо будуть здорові, як обценьки!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up