Аби відремонтувати хмельницькі дороги, з бюджету піде 62 мільйони гривень

Аби відремонтувати хмельницькі дороги, з бюджету піде 62 мільйони гривень
Наразі у місті тривають ремонтні роботи з капітального ремонту доріг. Поки комунальники завершують ремонт понад шести тисяч квадратних метрів вулиці Волочиської, що у Дальніх Гречанах. На її оновлення виділили майже 8 мільйонів гривень.

Цьогоріч планується використати новий метод нанесення дорожньої розмітки.

-Поздовжню розмітку буде нанесено звичайним методом, а поперечну пішохідну ми плануємо виконати холодним пластиком, - зазначив начальник управління житлово-комунального господарства Віктор Чапайда.  - Завдячуючи таким технологіям дорожня розмітка має послужити три-чотири роки.

Відео дня

Роботи тривають у в мікрорайоні Ракове. Наразі ремонт проводиться на Трудовій, Гарнізонній та Чорновола. Обіцяють облаштувати заїзні кишені для зупинки громадського транспорту, пішохідні доріжки та відновити водовідведення. На черзі – вулиця Кутузова.

Як повідомляють в УЖКГ, цього року заплановано виконати капітальний ремонт вулиць Корольова, Збарського (Книжківці), Качинського (ІІ черга - Гречани), Проектної 10 (Дубове), Нижньої Берегової (від вулиці маршала Рибалка до провулку Першотравневого – Заріччя), на розворотньому колі Старокостянтинівського шосе.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Anonymous

    Вулиці раково преобразились!!!!!, лиди хмельничани вже відчувають як в европі !себе, так цікаво!, необично!,,,,,,,,,,но приємно!
  • Anonymous

    Нічого на содержаніє сільских біженців і ільских емігрантів місто щоріч витрачає втричі більше Самі ж про це і звітують
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up