Депутат Хмельницької міськради до активіста «Чесно»: «Ху… не майся»

Депутат Хмельницької міськради до активіста «Чесно»: «Ху… не майся»
Так відмітився обранець Богдан Міхняк. Він прямо сказав молоді, що вона займається не тим, чим потрібно.

Богдан Міхняк, який пройшов до міськради від Об’єднання «Самопоміч», повів себе не зовсім коректно. Активісти громадського руху «Чесно» нагадали обранцю про те, що він пропустив більше половини засідань минулого скликання. І отримав «депутатську» відповідь на свій запит та… подякував за коментар. Не зовсім культурну розмову зафіксували на відео.

Нагадаємо, що сьогодні відбулося перше засідання депутатів сьомого скликання. Їх перед входом до Хмельницької міськради зустріли активісти.

Читайте також:  Як Сергій Лабазюк, будучи депутатом облради,  послав журналіста Ігоря Мельничука на... Зараз же Ігор є депутатом міськради. 

Відео дня

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (18)
  • Анонім

    Читайте також:  Як Сергій Лабазюк, будучи депутатом облради,  послав журналіста Ігоря Мельничука на... Зараз же Ігор є депутатом міськради.



    це типу ЕСТАФЕТУ ПРИЙНЯВ))))))))))))))
  • Анонім

    така х..ня Хмельницька самопоміч
  • Анонім

    Міхняк-маньяк :)
  • Анонім

    Лабазюк теж матюки гнув і де тепер він? У Верховній Раді. Так що все нормально. Далеко піде.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up