Хмельницький Антимонопольний комітет оштрафував київські фірми

Хмельницький Антимонопольний комітет оштрафував київські фірми
Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету оштрафувало ТОВ «Бел Оіл» та ТОВ «БРСМ-Нафта» загалом на 68 тисяч гривень за змову, яка призвела до спотворення результатів торгів.

У 2012 році товариства узгодили дії під час проведення процедури відкритих торгів Відділом освіти Шепетівської районної державної адміністрації із закупівлі нафтопродуктів.

«Відділення встановило, що ТОВ «БРСМ-Нафта» приймало участь у процедурі закупівлі формально для забезпечення перемоги ТОВ «Бел Оіл». Цінова пропозиція ТОВ «БРСМ-Нафта» була значно вища за середньозважені ринкові ціни на нафтопродукти, що діяли на момент проведення закупівлі. ТОВ «БРСМ-Нафта» не має у власності чи користуванні АЗС на території Хмельницької області, тому у разі перемоги не могло б самостійно забезпечити виконання умов договору замовника. До того ж, ТОВ «БРСМ-Нафта» не надало жодного підтвердження виконання аналогічних договорів, не зважаючи на те, що таке підтвердження вимагалось документацією конкурсних торгів», - інформує  Хмельницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету.

Між товариствами існують тісні ділові та економічні зв’язки. Зокрема, укладені договори, окремі з яких діяли на момент підготовки та проведення процедури закупівлі: щодо надання у користування АЗС та резервуарів, про надання послуг з охорони АЗС, проведення ремонтних робіт на АЗС.    

Відео дня

На момент проведення процедури закупівлі головний бухгалтер ТОВ «БРСМ-Нафта» одночасно за договором надавала ТОВ «Бел Оіл» бухгалтерські та консультаційні послуги щодо проведення процедур закупівель.

Для підтвердження якості предмету закупівлі ТОВ «Бел Оіл» та ТОВ «БРСМ-Нафта» надали однакові сертифікати відповідності та паспорти якості продукції», - проінформував голова відділення Віталій Олуйко.

У 2014 році ТОВ «БЕЛОІЛ» та ТОВ «БРСМ-НАФТА» були оштрафовані на 170 тисяч гривень за узгодження товариствами дій під час проведення у 2012 році Шепетівською центральною районною лікарнею процедури відкритих торгів на закупівлю продуктів нафтоперероблення рідких.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up