На Хмельниччині танк Міноборони врізався у поїзд

На Хмельниччині танк Міноборони врізався у поїзд
Башта артилерійської установки Міноборони, яку перевозили на платформі поїзду, повернулася та зіткнулася із зустрічним вантажним поїздом.

Внаслідок зіткнення установка пошкодила кабіну машиніста та збила стовп електроопори. Помічник машиніста отримав травми, але від госпіталізації відмовився, повідомляє прес-служба Південно-західної залізниці.

Пригода сталася між станціями Богданівці - Коржівці Південно-Західної залізниці (Хмельницька обл.) в ніч з 22 на 23 вересня.

Як розповів "ВСІМ" прес-офіцер регіонального центру Міноборони Андрій Агєєв, інцидент вирішили протягом нетривалого часу.

Відео дня

- Жертв унаслідок зіткнення не було, техніку закріпили і ешелон вирушив у місце призначення, - повідомив він.

 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (5)
  • Игорь Игорь

    О.Бедера сбила лошадь - где то так.

    Игорь Игорь reply Игорь Игорь

    О.Бендера
  • Партий Дмитрий

    Датой ошиблись, было это с 21-ого на 22-е.
  • Вадим Ващук

    Більше фактів та фото, а так поки що виглядає як фейк.
  • 000

    все люди, как люди, а военные с похмелья.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика (ФОТО) 17:04 Дівчина із Польщі приїхала оперуватися у Хмельницький 16:22 На Хмельниччині затримали посадовця за вимагання 8 тисяч доларів 15:34 Третьокласниця із Хмельницького отримуватиме президентську стипендію 14:50 У Кам'янці-Подільському потяги зустрічають та проводжають під мелодію «Щедрика» 14:02 На Пасхальні вихідні сталися три аварії у Хмельницькому районі, – поліція
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up