Найгарячіші теми законодавства бухгалтери обговорять на 9-му бухгалтерському Конгресі

  • Баланс-Клуб
Всеукраїнський бухгалтерський клуб з 21 по 25 червня збере бухгалтерів з усієї України, експертів та представників міністерств і відомств в Одесі на 9-й Всеукраїнський бухгалтерський конгрес.
Програма Конгресу сформована з урахуванням усіх найбільш актуальних на сьогодні питань підприємств України різних форм власності та сфер економічної діяльності.

Головна тематика 9-го Конгресу: «Бухгалтер у бізнесі. Як розвиватися і бути впевненим в умовах невизначеності».

На Конгресі у форматі пленарного засідання, тематичних секцій та круглих столів будуть порушуватися і обговорюватися такі теми:

Відео дня
Підготовка до запровадження електронного адміністрування в повному обсязі з 1 липня 2015 року. Усі запитання та відповіді.

• Податок на прибуток-2015 на основі даних бухобліку. Різниці в Податковому кодексі: як розрахувати, урахувати, відобразити у звітності та оптимізувати через механізм облікової політики на практичних прикладах.

• Перспективне законодавство у сфері оподаткування та прав, що очікує бізнес у другому півріччі 2015 року.

• Зміни в оподаткуванні заробітної плати.

• Особливості оподаткування платників єдиного податку 4-ї групи.

• Бюджетування на підприємстві. Складання бюджету доходів і витрат, бюджету руху грошових коштів на практичних прикладах

і багато іншого.

Конгрес по праву є самим статусним бухгалтерським форумом України.

Ініціатором 9-го Конгресу виступає громадська організація «Всеукраїнський бухгалтерський клуб» за підтримки Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана. Головні партнери – Видавничо-консалтингова компанія «Баланс-Клуб», видання «Баланс» та «Баланс-Агро». Професійний партнер – видання «Заробітна плата». Професійний інформаційний партнер – Рада незалежних бухгалтерів та аудиторів (РНБА). Інформаційна підтримка – Європейська бізнес асоціація (EBA), Інститут Сертифікованих Фінансових Менеджерів, Українська асоціація сертифікованих бухгалтерів і аудиторів, журнали «Незалежний аудитор» та «Вісник. Право знати все про податки і збори», портал «Фінансовий персонал ».

Дізнатися більше про 9-й Конгрес можна на сайті www.balance-club.wix.com/9-congress

а також за телефонами: +38 (067) 544-07-32, +38 (056) 370-44-25.

="msonormal">

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
20:49 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками. Хто вони 20:15 Дев’ять тисяч доларів хотів заробити хмельничанин переправою чоловіка за кордон, — поліція. 19:41 У Хмельницькому районі шукають зниклого чоловіка: прикмети 19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали в кредит підприємці Хмельниччини у квітні 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up