Переможці фотоконкурсу «Свято Великодня» отримали призи

Переможці фотоконкурсу «Свято Великодня» отримали призи

З 25 квітня по 22 травня сайт vsim.ua проводив фотоконкурс «Свято Великодня». Серед 19 світлин хмельничани обрали найкращі. 

Перше місце у фотоконкурсі "Свято Великодня" зайняла Леся Марцінишена. Її світлина набрала 512 голосів.
- Фото взяли зі святкування у минулому році, тому що дочка цього разу не хотіла позувати так, як треба, - зізнається переможниця. –  Голосували кожен день, заходили, просили знайомих, друзів. Були нові сильні конкуренти, перемога далася важко. Ми дуже хотіли.

Переможниця Леся та її донечка Анастасія отримали головний приз від сайту vsim.ua – подарунковий сертифікат на відпочинок в аквапарку. А від нашого партнера ресторанно-готельного комплексу «Південна брама» учасниця отримала сертифікат на романтичну вечерю на двох.

- Дуже вдячні за призи. Ми вже дуже давно хочемо потрапити в аквапарк, тому тепер буде привід нарешті відвідати його, - каже Леся Марцінишена.

 Редакція нагородила ще одного учасника – Ольгу Лоб. Хоч переможець мав бути лише один, але  фотографія Ольги набрала чимало гарних відгуків у соцмережах. За її Великодню фотографію проголосував 441 хмельничанин. Ольга отримала сертифікат на процедуру в студію краси.

- Дуже приємно, будемо і надалі брати участь активно у ваших конкурсах. Коли дізналась про ваш конкурс, вирішила піти на природу з корзинкою, з пасочками. Поїхали до мами в село, там гарно, кульбаба цвіте. Там і сфотографувались, - каже Ольга. 

Партнери:

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    вітрішкувата трохи і погляд відливий, як довгоносик зерновий

    Леся reply Анонім

    Як низько ви опускаєтеся такими коментарями. Могли б порадіти за переможців.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
19:05 Потрібна кров для 8-річної хмельничанки Лізи: як допомогти 18:46 Зберігав наркотики, пропонував хабар: шепетівчанину загрожує тривалий термін ув'язнення 18:18 З якою швидкістю їздять тролейбуси у Хмельницькому (КАРТА) 17:56 В ОДА розповіли, скільки коштів отримали підприємці області в кредит у квітні Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 17:32 «Йому назавжди 25»: у Хмельницькому попрощалися із Максимом Ковальчуковським photo_camera 17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up