Після критики у соцмережах хмельницький аквапарк знизив ціни

Після критики у соцмережах хмельницький аквапарк знизив ціни
Нові ціни аквапарк «7 океан» оприлюднив на своїй офіційній сторінці у соцмережі. Дешевшим відвідування стало від сьогодні, 26 листопада. Адміністрація пояснила, що зниження пов’язане із наближенням новорічних свят.
Хмельницький аквапарк приймає відвідувачів менше тижня. Однак ціни на відвідування з’явились на сторінці закладу ще за кілька днів до цього. Тарифи викликали масове обурення серед містян. Мовляв, найбільший аквапарк Західної України виявився ще й найдорожчим. 
Найактивніше хмельничани нарікали на ціни. Запевняли, що дешевше буде з’їздити до аквапарку у сусідню Вінницю чи Тернопіль. До прикладу, годинне відвідування для дорослих коштувало 90 гривень. Квиток для дорослої людини на дві години вартував 180 гривень – у будній день. Ціну знизили до 170 гривень. За дві години відвідування у вихідний день потрібно було заплатити 220 гривень. Тепер вартість складає 190 гривень. 
У спільноті аквапарку вказано, що тарифи знизили спеціально до Нового року. Після офіційного відкриття аквапарку керівництво неохоче спілкується з журналістами. Мовляв, інформація, яку вони читали і чули про свій заклад, абсолютна неправда. 
- Це просто не вкладається в голові, як журналісти брешуть.Люди можуть багато чого говорити. Ви ж самі розумієте, що посилатись лише на те, що говорять люди, або десь щось чули, неправильно,  - обурюється директор Сніжана.
Тому повноцінною розмови з керівництвом закладу не вийшло. 
- Самі розумієте, нам лише кілька днів. Тому говорити про щось і вказувати на якісь недоліки несправедливо. Самі приходьте і все побачите, - говорять керівники. 
 
 
Попри зниження цін обговорення хмельничан у соцмережах не вщухають.
 

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (6)
  • Келюх Олександр

    Актуальні ціна та пропозиції
  • Анонім

    Какое убожество. Где полагающиеся по нормативам те зелёные зоны с живыми растениями? Мрачное, неприятное нечто отгрохали. Больше 30 грн в час за встрослого - максимум!!!!!- за это недоумие платить смешно. Надо было думать, что строили.
  • Matava Rio

    Може будівля і найбільша, но аквапарк НІ!!!



    http://rimongroup.ua/rent/102-arenda-v-akvapark-s-trts-7-okean



    Этажность 5 этажа;

    Общая площадь здания 24 000 м²;

    Площади в аренду 9 500 м²;

    Торговая галерея 1 400 м²;

    Развлекательная зона 4 200 м²;

    Рестораны, фуд-корт 1 200 м²;

    Парковка на 350 машиномест;

  • Анонім

    Дуже радуэ, що з'явилась послуга цiлий день. Але цiни майже не змiнились. Щоб пiти у вiхiдний день усiэю сiм'эю iз 4 чоловiк необхiдно витратити мiнiмальну зарплату(з урахуванням якогось перекусу чи пiци)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up