Симчишину запропонували віддати для школярів корпус ХУУПу

Симчишину запропонували віддати для школярів корпус ХУУПу

Заступник мера вніс пропозицію винести на сесію питання про повернення СЗОШ приміщення, яким поки користується університет.

Рекордні петиції від СЗОШ №6 і ХУУПу отримали відповідь. Між двома навчальними закладами розгорнулась боротьба за приміщення у провулку Володимирському, 12. Ним уже 20 років користуються студенти.

Корпус знаходиться в оренді університету, але перебуває на балансі у школи. Останні через петицію попросили мерію повернути їй приміщення. У відповіть ХУУП теж зареєстрував електронне звернення. Обидва в рекордні строки набрали необхідну кількість голосів. Тепер вони дочекалися відповідей.

Заступник міського голови Хмельницького Анатолій Нестерук запропонував меру винести на сесію питання про повернення приміщення школі. Аргументував це тим, що тут збільшується кількість учнів. У 2015-2016 навчальному році їх було 585. Зараз учнів є 653. Відповідно й виникла необхідність у нових приміщеннях.

Відео дня

Водночас чиновник не виключив можливість переукладання договору оренди приміщення із університетом. То ж поки достеменно не відомо, хто буде використовувати його в майбутньому. Слідкуйте за оновленнями разом із vsim.ua.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі (13)
  • Сергій Якубенко

    мені вот цікаво чи вони реально вірять в те, шо через петиції можна чогось добитися?

    Мастер Автополив reply Сергій Якубенко

    кастрюля в вири допомагае!
  • Сергій Якубенко

    відповідь на петицію ніби "самі розбирайтеся"
  • толік

    Ну що ж, знову станемо селом, без вишів містом не будемо. Шкода,що не розуміють. Чому не розуміють?
  • Vlad

    Супер чи не супер, але одна в місті з поглибленим вивченням нім.мови, і яка розвивається!

    І ця будівля на балансі в школі, це все одно, що позичити в тебе річ (напр. телефон) і не відавати тобі бо ти не "супер-пупер крута"! (без образ)

    Катерина reply Vlad

    Це все-одно, що забрали аварійне, відремонтували, а тепер віддайте назад. Бо школа занедбана, то хоч щось гарне "відіжмемо"! І як багато людям зараз німецька потрібна по факту?

    А, врешті, в багатьох школах є ще й вступний екзамен (17 ліцей, наприклад) - як є бажання, то давайте. А залишити місто без гарного вишу - нормально? От-от, буде знову село.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
21:17 Суд конфіскував у росіянки успадковану землю на Хмельниччині 20:45 На Хмельниччині попрощались з шістьма захисниками: імена 20:01 На Хмельниччині суд повернув водосховище громаді з приватних рук 19:15 У Хмельницькій міськраді провели чергове засідання виконкому: основні рішення Від читача 17:01 ЯКЩО ТИ НЕ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВОЇМИ СИЛАМИ АБО ФІНАНСАМИ, ТО МИ МОЖЕШ ДОНАТИТИ СВІЙ ЧАС! 18:22 На Хмельниччині повторно виставили на аукціон Нігинський кар’єр 17:36 На Хмельниччині двоє браконьєрів наловили риби на кримінал 16:49 Двоє мешканців Хмельниччини постануть перед судом за жорстоке вбивство 15:59 Жителька Хмельниччини, яка відзначила 100-річчя, розповіла про секрет довголіття 15:15 На Хмельниччині суд оштрафував члена ВЛК за хабарництво 14:38 У Хмельницькому попрощались із 31-річним військовим Романом Бочковським photo_camera 14:14 На Кам'янеччині затримали чоловіка, який встромив ножа у груди свого сина 13:46 Рекрутинговий пункт ЗСУ на Хмельниччині: що це таке і як працює 13:16 Алкоголю в 15 разів більше норми: на Шепетівщині водія притягнули до відповідальності 12:31 Шахрайство на криптовалюті: історія хмельничанки, яка хотіла навчитися заробляти 12:07 Коли у школах Хмельницького розпочнуться літні канікули 11:58 Валюти дорожчають. Курси в обмінниках та банках Хмельницького (ІНФОГРАФІКА) 11:32 На Хмельниччині п’яний чоловік стріляв у патрульних photo_camera 10:32 Середня пенсія на Хмельниччині – 4 870 гривень, – ПФУ 09:40 П’яний водій на смерть збив хмельничанина і тікав з місця події
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up