У хмельницьких прикордонників з’явився спортзал за 1,5 мільйони гривень

У хмельницьких прикордонників з’явився спортзал за 1,5 мільйони гривень
До 23-ої річниці з дня заснування академії у закладі відкрили сучасний спортивний зал, площа якого 800 квадратних метрів. На його ремонт виділили майже 1,5 мільйони гривень.

В академії планують відкрити центр фізичної реабілітації для військовослужбовців, зокрема тих, хто воював на Сході.

- На першому етапі ми відкрили спортзал. Його приміщення відремонтували за 3 місяці. Тут передбачено проведення як спортивних ігор, так і реабілітаційних заходів для прикордонників. Результатами ми задоволені, хоча потрібно його ще оснастити і довести до кращого робочого стану, - розповідає ректор Національної академії державної прикордонної служби Олег Шинкарук.

Будівельники вже почали ремонт і в сусідньому приміщенні, площею 400 квадратних метрів, в якому планують побудувати зал для фіто- та рефлексотерапії.

Відео дня

За словами ректора, прикордонна академія займає гідне місце у спортивному житті міста, адже заклад випустив близько 30 майстрів спорту. Тому спортивна підготовка курсантів завжди стоїть на першому місці.  

- Ми прагнемо дбати про здоров’я наших курсантів, наших прикордонників, які пройшли АТО, а спорт – це і здоров’я, - зазначає Олег Шинкарук. 

Читайте також: У хмельницьких прикордонників з’явиться своє академмістечко

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
18:10 Вербна неділя 2024: традиції та заборони 17:20 На Хмельниччині попрощались з п’ятьма захисниками. Історії Героїв 16:30 На Хмельниччині військові та чиновники обговорили питання мобілізації 15:44 На Хмельниччині чоловік підпалив будинок разом із братом. Його засудили Від читача 07:27 Фахівці КНП "ХОССЦ" взяли участь у конференції під егідою Асоціації інтервенційних кардіологів України 14:50 Капелан з Хмельниччини отримав нагрудний знак Головнокомандувача ЗСУ 14:01 На Хмельниччині засудили водія, який пропонував патрульним хабар 13:11 За 2024 рік на Хмельниччині у ДТП з мотоциклами загинули та травмувалися 17 осіб 12:24 На Шепетівщині насмерть переїхали чоловіка, який лежав на дорозі, – поліція 11:38 На Хмельниччині відкрили меморіальні дошки чотирьом захисникам 10:46 У Хмельницькому водій влетів в автівку і втік з місця аварії 09:58 На Хмельниччині судитимуть чоловіка, який кривдив дружину в присутності дітей 09:11 Їхав п’яний і без номерних знаків: на проспекті Миру затримали водія
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up