У Хмельницькому для дітвори організовують «Місто професій»

У Хмельницькому для дітвори організовують «Місто професій»

28 травня сквер імені Тараса Шевченка перетвориться на  «Місто професій». У парковій зоні організують імпровізоване містечко. 

З 12:00 до 15:00 для хмельницьких школярів проводитиметься профорієнтаційний інтерактивний дитячий захід.  При вході кожна дитина отримає паспорт, карту представлених професій та матиме можливість «влаштуватись на роботу», пройшовши попередній майстер-клас від справжніх професіоналів. Про це інформує прес-служба Хмельницької міської ради. 
За свої старання маленькі працівники отримають винагороду – зарплатню, витратити яку зможуть у крамниці солодощів та подарунків.
Мета проведення заходу – надати можливість кожній дитині спробувати себе в усіх представлених професіях. Профорієнтаційна спрямованість заходу у вигляді гри надає можливість отримати максимальний ефект задля розуміння дітьми значущості тієї чи іншої професії.

Слідкуйте за новинами Хмельницького у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Хмельницького за сьогодні
17:02 У дитсадку в Хмельницькому районі травмувалась 5-річна Єва. Деталі 16:33 Прокурори вимагають позбавити волі посадовицю з Хмельниччини, яка взяла хабар 15:54 Де не буде світла і води у Хмельницькому 8 травня (АДРЕСИ) 15:15 На в’їзді у Кам’янець водій на ВАЗ врізався у відбійник Від читача 17:26 Проект Брама вступив у боротьбу за чистоту медіа-простору 14:36 Зеленський вручив «Хрест бойових заслуг» захиснику з Хмельниччини (ФОТО) 14:13 З крана тече іржава вода: яка причина і що робити 13:44 Як працюватимуть дитячі садочки влітку у Хмельницькому 13:20 Ціни на кавуни: за скільки продають у Хмельницькому і звідки везуть photo_camera 12:28 На Хмельниччині викрили групу «чорних» лісорубів, — ДБР photo_camera 11:57 Суди зобов'язали «Хмельницькобленерго» безкоштовно підключити електрику переселенці 11:27 Обласна ветлікарня незаконно купувала електровелосипеди у «свого» постачальника, — прокуратура 10:45 У Хмельницькому спіймали п'яну водійку, яка скоїла ДТП й втекла photo_camera 09:39 У трьох мікрорайонах Хмельницького проблеми з водопостачання через аварію 09:09 На Шепетівщині шукають зниклу жінку (ФОТО) 18:21 «Мобілізація – це не повістка на цвинтар»: інтерв'ю з бійцями 19-го стрілецького батальйону Хмельницького play_circle_filled photo_camera 18:16 Суд конфіскував у росіянина успадковані земельні ділянки на Хмельниччині 17:40 Засудили хмельничанина, який п’яним насмерть переїхав 5-річного хлопчика
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому Ваші відгуки про послуги у Хмельницькому
keyboard_arrow_up